- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Les raquetes de neu, una alternativa a les estacions d'esquí

  Noticies » Societat   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

L'oficina de turisme de la Massana ofereix aquest hivern excursions guiades amb raquetes de neu. Una activitat que permet els turistes gaudir del paisatge i l'entorn de zones més desconegudes del Principat lluny de les aglomeracions de les pistes d'esquí.

El tranquil bosc de Beixalís és l'escenari perfecte per descobrir racons que sovint passen per alt per a molts dels turistes. La neu sense trepitjar és cada cop més difícil de trobar a causa de l'elevat nombre d'activitats que es desenvolupen fora de les pistes com l'esquí de muntanya o les raquetes de neu.

L'oficina de turisme de la Massana ofereix tots els dissabtes al matí de la temporada d'hivern excursions guiades amb raquetes de neu d'unes 4 hores de durada aptes per a tots els públics. El grup d'aquest dissabte format per vuit persones de Catalunya, el País Basc, Albacete i Alacant, es calcen per primer cop unes raquetes de neu.

La facilitat per adaptar-se a aquesta activitat, fa que sigui una de les primeres opcions per a aquells grups que trepitgen per primer cop la neu. El recorregut costerut de Beixalís obliga el grup a fer una parada a mig camí. Des d'allà el guia explica curiositats i anècdotes sobre l'entorn paisatgístic. Ja amb les cames més descansades els excursionistes continuen amb la ruta que passarà per la font del Mallol i es complementarà amb una visita cultural a l'església de Sant Cristòfol d'Anyós.

Imatge/Informa: