- La manca d´habitatge de lloguer no es pot resoldre per decret. Així ho afirma el ministre d´Afers Socials, que rebutja la proposta sindical de limitar a sis-cents euros el preu del lloguer. Xavier Espot assegura que són mesures per a les quals el Govern no té competències. - El grup Cirsa, un dels grups que vol construir el casino al clot d´Emprivat, ha encarregat al despatx de Norman Foster un projecte immobiliari en aquesta zona. La voluntat és que que inclogui habitatges de luxe, un hotel de cinc estrelles i un centre comercial amb marques Premium. - L´equip Menairons, de l´Escola Andorrana de batxillerat, s´ha proclamat campió de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat i representarà la Universitat d´Andorra a la fase final que es farà a l´abri a Elx. Competiran contra els altres finalistes de les universitats de la Xarxa Vives que tenen el català com a llengua pròpia. - L´església de Sant Pere Màrtir d´Escaldes Engordany ha acollit aquest dissabte la missa funerària en record a Samuel Prada León. Familiars i amics han volgut acomiadar-se del jove resident al Principat de 24 anys, que va perdre la vida a Síria en un combat contra d´Estat Islàmic. La missa s´ha celebrat sense el cos del difunt, que continua a Síria pendent que les milícies kurdes el puguin repatriar. - El FC Andorra ha guanyat aquest dissabte amb claredat al cuer de la lliga, el Valls, per 3 gols a 0. Tot i les nombroses baixes, els de Candi Viladrich han dominat gran part del partit. El resultat permet als andorrans situar-se amb 39 punts. Un pas més cap a la salvació i, fins i tot, mirar cotes més altes.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'escriptor francès Vincent Pachès combina imatge i versos en una proposta artística al Pas

  Noticies » Cultura   09 de març, 2016
www.andorradifusio.ad

"Les mots en quête d'images", imatge i versos és la proposta artística que fa l'escriptor Vincent Pachès dins la temporada cultural francesa. La mostra s'inaugura aquest dijous al Pas de la Casa. Avui hem parlat amb ell.

L'escriptor Vincent Pachès és el creador d'una nova forma de comunicació artística entre la paraula i la il.lustració. ell posa la paraula i les il.lustracions són del belga Josse Goffin i l'argentí Antonio Seguí.

En aquesta retrospectiva es pot veure la continuació d'un projecte que va iniciar al 2000 al diari Le Monde a partir de la idea de l'apocalipsi.

Animals que trobem molts d'ells arreu del món. També, de la idea d'universalitat neixen les figures tutelars

"Les mots en quête d'images" de Vincent Pachès s'inaugura demà a les 7de la tarda a l'oficina de turisme del Pas de la Casa i es podrà veure fins el 15 d'abril.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Josep M. Garcia