- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

L'ONCA tornarà al Taller Claror de la Seu per posar la música a l'abast de tothom

  Noticies » Cultura   10 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

Després de fer un tast aquest any, el programa Música i Creativitat de la Fundació ONCA ha dissenyat Música al Claror, un projecte que s´adreçarà als usuaris del centre de la Seu d´Urgell.

Música i creativitat té com a objectiu treballar la utilització de la música com una eina d’inclusió social que permeti explorar nous horitzons i posar a l'abast de tothom la participació artística.

Després de dues incursions, el 2016 i el 2017, amb Joan Hernández, el Taller Claror ha demanat la col·laboració de la Fundació ONCA per organitzar una experiència que començarà aquest gener i s´allargarà fins juliol. La idea és fer sessions d'una mica més d'una hora cada dos dijous amb divuit participants.

El projecte estarà liderat per Joan Hernández, coordinador del programa social de la Fundació ONCA, amb la participació de Pilar Planavila, músic, mestra i musicoterapeuta, que s'incorpora per primer cop al programa.

Informa: Rosa Alberch / Fundació ONCA
Imatges: XTVL