- Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - La presó comptarà amb un nou mòdul per a dones ingressades, actualment quatre. Així ho ha assegurat Xavier Espot, ministre d´Interior, en una visita a les obres de millora del centre penitenciari. Això garantirà un espai més exclusiu per a les recluses. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

  Noticies » Cultura   13 de setembre, 2017 Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

Si no hi ha un retorn d'última hora Manuel Carrasco arribarà amb les entrades esgotades. L'artista que la setmana passada va haver d'anul·lar el concert per una faringitis, actua aquest dimecres al Poliesportiu d'Andorra.

Al matí ha arribat tot el material de l'escenari i es preveu que a la tardan es faran les proves de so abans del concert. Manuel Carrasco cantarà temes del seu últim àlbum amb cants de superació com 'Tambores de guerra’ i temes més sentimentals com ‘Y ahora’ i ‘Pequeña sonrisa sonora’, dedicada a la seva filla.

Informa: Rosa Alberch