- El Tribunal Constitucional haurà de determinar si la llei d´agents de circulació conté algun article inconstitucional. El Tribunal Superior, que s´ha pronunciat sobre el recurs dels agents d´Escaldes-Engordany, creu que l´obligatorietat de tenir un complement per baixa laboral en cas d´accident podria contradir la carta magna. D´altra bandà, el comú ha tancat el tercer trimestre amb un 84% de la inversió executada. - Nou projectes innovadors del sector tecnològic han buscat finançament en el Niu Demo Day d´Andorra Telecom. Una cinquantena d´inversors del país i de fora s´han interessats per aquestes start-ups. Entre els projectes presentats hi ha plataformes per llogar aparcaments, aplicacions de telediagnòstic cardíac o un submarí simulador. - El dia 20 de novembre és el Dia mundial de la infància, un dia per recordar que és important educar en prevenció i fer bon ús de les xarxes. Vivim en l´era de les tecnologies de la informació i la comunicació en què internet i els dispositius intel·ligents són importants. Ho són en molts aspectes de la nostra vida, també en l´educació. - Últim dia de la trobada de microproductors de vi a Sant Julià de Lòria. Una jornada reservada als professionals, com restauradors i distribuïdors, i una bona oportunitat per tancar acords amb els cellers i empreses presents. Els expositors valoren l´organització de l´esdeveniment, tot i que en alguns casos creuen que ha fallat el públic. - El cap de Govern s´ha reunit amb el secretari d´estat d´Afers Exteriors sanmarinès, Nicola Renzi, amb qui ha analitzat l´estat de les negociacions amb Brussel·les. La reunió ha seguit amb una trobada tècnica entres les dues delegacions que negocien amb la Comissió Europea. Tot plegat ha servit per repassar l´agenda de la reunió trilateral que es farà aquest dimarts entre les delegacions d´Andorra, Mònaco i San Marino.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

  Noticies » Cultura   13 de setembre, 2017 Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

Si no hi ha un retorn d'última hora Manuel Carrasco arribarà amb les entrades esgotades. L'artista que la setmana passada va haver d'anul·lar el concert per una faringitis, actua aquest dimecres al Poliesportiu d'Andorra.

Al matí ha arribat tot el material de l'escenari i es preveu que a la tardan es faran les proves de so abans del concert. Manuel Carrasco cantarà temes del seu últim àlbum amb cants de superació com 'Tambores de guerra’ i temes més sentimentals com ‘Y ahora’ i ‘Pequeña sonrisa sonora’, dedicada a la seva filla.

Informa: Rosa Alberch