- El cap de Govern ha acordat visitar Portugal els propers mesos per reforçar els vincles econòmics i socials. Així ho ha acordat amb el seu homòleg portugés en una reunió a les Nacions Unides. Antoni Martí també s´ha reunit amb el president de Colòmbia, que donarà suport a la candidatura andorrana per organitzar la cimera iberoamericana de 2020. - El sí dels liberals a la llei de competències i transferències "no és tan rotund" com fa unes setmanes. Estan a l´espera dels informes del Govern sobre la constitucionalitat dels projectes. Amb aquests, i segons com quedin les lleis després de les esmenes, Liberals decidirà la seva posició. N´ha presentat quatre per donar més pes als comuns en la cessió de terrenys. - La Generalitat de Catalunya va habilitar fa uns dies l´opció de votar per correu pel referèndum de l´1 d´octubre. A Andorra són molts els residents que ja han fet la gestió. Això sí, només es pot dur a terme a través de la Poste perquè correus espanyols té ordre de no repartir aquestes missives. - Un 75% dels estudiants del Lycée que cursen estudis universitaris trien universitats franceses. Així ho indica el delegat d´ensenyament de França, que destaca la qualitat i el preu de les carreres universitàries al país veí. Michel Maginot també assenyala els esforços per canviar la dinàmica d´èpoques anteriors i aplaudeix la inversio del país en educació. - Conèixer els recursos dels quals es disposa, planificar-ne l´ús i conscienciar els turistes. Aquests són els eixos principals de les polítiques d´impuls del turisme sostenible que promou l´Organització Mundial del Turisme i que han explicat responsables de l´OMT a Ràdio Nacional. Una lluita a la qual Andorra s´ha de sumar en ser un dels països amb més turistes per habitant.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

  Noticies » Cultura   13 de setembre, 2017 Manuel Carrasco omplirà aquest dimecres el Poliesportiu d'Andorra

Si no hi ha un retorn d'última hora Manuel Carrasco arribarà amb les entrades esgotades. L'artista que la setmana passada va haver d'anul·lar el concert per una faringitis, actua aquest dimecres al Poliesportiu d'Andorra.

Al matí ha arribat tot el material de l'escenari i es preveu que a la tardan es faran les proves de so abans del concert. Manuel Carrasco cantarà temes del seu últim àlbum amb cants de superació com 'Tambores de guerra’ i temes més sentimentals com ‘Y ahora’ i ‘Pequeña sonrisa sonora’, dedicada a la seva filla.

Informa: Rosa Alberch