- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Martí es reuneix amb Viladomat per abordar la situació de Grandvalira

  Noticies » Política   14 de juny, 2017
www.andorradifusio.ad

El cap de Govern ha fet arribar a Joan Viladomat la preocupació per la voluntat de dissoldre Grandvalira. Antoni Martí s´ha reunit fa poc amb l'accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, per abordar la situació del domini esquiable, segons ha informat el ministre portaveu.

El Govern creu que li pertoca fer que Viladomat i els altres socis de Nevasa debatin amb llibertat per reconduir la crisi. També, vigilar com evolucionen les converses.

"El Govern ha fet arribar a tots els partíceps de Grandvalira la preocupació pel que podria representar que s'acabés amb la dissolució de la societat", ha reconegut Jordi Cinca. "Estem en disposició per, si cal, arbitrar tot aquest procés", ha afegit.

El cònsol d´Encamp, al seu torn, veu difícil trobar una entensa que garanteixi la continuïtat de la marca. Assegura que "no desistirem de continuar lluitant perquè això no es produeixi però no depèn de nosaltres. Tenim dos anys de marge i a veure si som capaços de reconduir la situació".

Informa: Andrés González-Nandín