- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Martí es reunirà divendres amb les estacions d'esquí per rebaixar la tensió

  Noticies » Economia   17 de juliol, 2017
www.andorradifusio.ad

El cap de Govern es reunirà aquest divendres amb els màxims accionistes de les societats de les estacions de neu per pal·liar la tensió i les discrepàncies sorgides arran de l'anunci de l'accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, de convertir-se en el soci majoritari de Secnoa i la voluntat d'abandonar l´esquí escolar si no se'n revisen els preus.

Així ho ha afirmat el cònsol major de la Massana, David Baró, qui considera positiu fer una trobada entre totes les parts perquè "l'esquí és el motor econòmic durant l'hivern" i, per tant, "una qüestió de país i d'Estat".

Informa: Hèctor Romance