- La fiscalia demana 4 anys de presó, part ferma, per Josep Vila, excònsol menor d´Andorra la Vella, per dos delictes d´exhibicionisme davant de menors. En el judici celebrat al Tribunal de Corts, la defensa n´ha reclamat l´absolució perquè no el considera culpable. - Una intervenció policial la matinada de dilluns per uns aldarulls ha permès desarticular un punt de distribució d´estupefaents a Escaldes-Engordany. Cinc joves, tres nois i dues noies, han estat detinguts per un delicte contra la salut pública. La policia ha decomissat importants quantitats de droga. Els detinguts han passat a disposició judicial. - El Mundial de trial torna a mitjan juny a Andorra. Tot i que falta la confirmació de l´assemblea de la Federació Internacional, la cita ja figura al calendari. Finalment el nou promotor ha decidit seguir confiant en Sant Julià com a seu. - Ordino-Arcalís haurà de contractar més monitors d´esquí per cobrir les mateixes hores de classe que la temporada passada. És una de les conseqüències dels nous contractes pels monitors. Un nou escenari que no convenç la direcció, que es mostra expectant. Xabier Ajona ha lligat l´interès d´inversors per SECNOA a la credibilitat del pla director. - Liberals d´Andorra dona quinze dies als aspirants a ser cap de llista del partit per presentar candidatura. Inicia així el procés per escollir el candidat, que no implicarà necessàriament primàries si es tanca una candidatura de consens. És una incògnita el que farà l´actual president del grup parlamentari, Josep Pintat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Martí trasllada a Montobbio la preocupació del Govern pels talls a la N-145

  Noticies » Política   08 de novembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El Govern ha traslladat la seva preocupació i inquietud a l´ambaixador d'Espanya davant el trasbals originat pels talls a l'N-145. En aquest sentit, Martí ha demanat a Montobbio que els informin de l'evolució dels fets.

El cap de Govern s'ha adreçat aquest dimarts a l´ambaixador espanyol per traslladar-li la seva preocupació i inquietud davant els talls provocats durant tot el dia a la carretera N-145. Tot i això, el ministre portaveu, Jordi Cinca, també ha recalcat que cal veure els fets amb respecte i prudència davant la vaga temporal. "Hem d'intentar conciliar aquest dret de vaga amb el fet que incomodi i perjudiqui el menys possible l'interès de la resta de ciutadans. Mentre això sigui una qüestió puntual, com ha estat avui, ens ho hem de mirar amb prudència i respecte", insistia.

Jordi Cinca també ha manifestat que en el cas que la situació s'allargués caldria insistir en la necessitat de trobar una solució, per no alterar el trànsit i les comunicacions entre tots dos estats. El ministre portaveu ha descartat que es tracti d'accions destinades únicament a entorpir les relacions entre Andorra i Espanya, ja que afecten a més d'un punt fronterer. "Andorra ha tingut mostres i les continuarà tenint d'aquest respecte. Més enllà d'això no crec que se li hagi d'exigir el que no se li exigeix a ningú més", demana.

En aquest sentit, Martí també ha demanat a Montobbio que s'informi de l'evolució i les previsions de la vaga que en principi només s'havia d'allargar aquest dimecres.

Informa: Joel Romero
Imatges: Jordi Seabra