- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mercat de les oportunitats al costat del Palau de Gel de Canillo

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Canillo ha acollit aquest diumenge un mercat d'oportunitats adreçat a la gent del país però també a algun turista. Es tracta d'una iniciativa conjunta del Palau de Gel i del comú per  dinamitzar la parròquia.

Una vintena de paradistes han mostrat les seves ofertes a l'exterior del Palau de Gel. L'experiència està pensada perquè la gent de la parròquia pugui exposar tot tipus de productes. Hi ha des de roba i llibres, a creacions molt més personals.

Es tracta d'una iniciativa que ja s'ha dut a terme anteriorment i amb uns resultats que els participants han considerat positius.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares