- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Mobilitat preveu un pont amb més trànsit que l'any passat

  Noticies » Societat   11 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El pont de la Mare de Déu d´agost incrementarà entre un 7 i un 12% el nombre de vehicles que entrin al país en comparació amb l´any passat. Mobilitat preveu que el flux més important es produirà des de dissabte i fins dilluns.

Mobilitat no ha previst cap dispositiu especial, més enllà del que ja s'aplica durant els mesos de juliol i agost. A partir de dissabte al matí s´espera un augment del trànsit d´entrada, situació que es mantindrà tot el dia, diumenge i dilluns. 

Pel que fa a les sortides, aquest divendres al matí ja es detectava més trànsit de l'habitual, sobretot en direcció a Espanya. L´any passat durant el pont uns 65.000 vehicles van entrar al país, una xifra que el cap d'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, creu que s'incrementarà un 12% per la frontera hispanoandorrana i un 4% per la francoandorrana, seguint la tendència d'aquest mes d'agost.

A partir de dimarts hi haurà una petita treva, ja que una setmana més tard l'etapa de la Vuelta a Espanya tornarà a comportar un augment important de visitants.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa