- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Ordino amplia el termini per presentar ofertes per Arcalís

  Noticies » Economia   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino ha decidit ampliar fins al 22 de gener el termini per presentar ofertes per seleccionar el soci privat que ha de prendre les regnes d'Ordino-Arcalís. Fins ara 4 empreses han retirat el plec de bases, entre elles Saetde.

El motiu és que alguns dels concursants ho han demanat. Al·leguen que hi ha molta informació respecte la societat que gestiona Ordino-Arcalís i que necessiten més temps per poder-la analitzar i presentar una proposta, si s'escau.

Per ara, hi ha 4 societats que han retirat el plec de bases, entre elles Saetde, que gestiona Pas de la Casa-Grau Roig i que té com a accionistes majoritaris la família Viladomat. Es tracta dels únics que han mostrat públicament un interès ferm per fer-se càrrec dels 76% de les accions de Secnoa i invertir-hi uns 3 milions d'euros.

La intenció del comú seria que a l'abril de l'any vinent es pogués fer l'adjudicació del soci majoritari de Secnoa.

Informa: Pere Moliné
Locució: Rosa Alberch