- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Ordino amplia el termini per presentar ofertes per Arcalís

  Noticies » Economia   07 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino ha decidit ampliar fins al 22 de gener el termini per presentar ofertes per seleccionar el soci privat que ha de prendre les regnes d'Ordino-Arcalís. Fins ara 4 empreses han retirat el plec de bases, entre elles Saetde.

El motiu és que alguns dels concursants ho han demanat. Al·leguen que hi ha molta informació respecte la societat que gestiona Ordino-Arcalís i que necessiten més temps per poder-la analitzar i presentar una proposta, si s'escau.

Per ara, hi ha 4 societats que han retirat el plec de bases, entre elles Saetde, que gestiona Pas de la Casa-Grau Roig i que té com a accionistes majoritaris la família Viladomat. Es tracta dels únics que han mostrat públicament un interès ferm per fer-se càrrec dels 76% de les accions de Secnoa i invertir-hi uns 3 milions d'euros.

La intenció del comú seria que a l'abril de l'any vinent es pogués fer l'adjudicació del soci majoritari de Secnoa.

Informa: Pere Moliné
Locució: Rosa Alberch