- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Primera reunió entre Andorra i França per revisar la delimitació de la frontera

  Noticies » Política   12 d'octubre, 2017 Primera reunió entre Andorra i França per revisar la delimitació de la frontera

Primera reunió de la comissió mixta andorranofrancesa que haurà de delimitar exactament la frontera entre Andorra i França.

La comissió s'ha creat arran d'un conveni que els dos estats van signar el 2012, en què s'especificava que calia fer una revisió de la delimitació de la frontera, ja que cada estat en tenia una definició diferent. 

El grup, que s'ha reunit per primera vegada aquest dijous, està format per representants de les dues ambaixades, però també per tècnics experts d'ambdues delegacions.

Informa:Anna Pifarré
Imatge: Marta Paixà