- El Sant Julià de futbol sala afronta la primera jornada de lliga. Després d´un estiu agitat, amb la marxa del tècnic Jorge Dias, Moisés Gonçalves encapçala el nou projecte a tercera. L´objectiu és mantenir la categoria. - Les queixes dels veïns de l´Aldosa sobre la ubicació de la nova estació transformadora d´electricitat no han tingut efecte en Nord Andorrà, que la mantindrà al bosc de Bisset. L´empresa hi ha invertit 15 milions d´euros i diu que l´ha allunyat de la urbanització propera. Una solució que no satisfà els veïns. - El PS ja ha engegat la maquinària per preparar les properes eleccions generals. Pere López considera que la legislatura està esgotada. Ha tornat a parlar de la llei de competències i transferències. També ho han fet els cònsols d´Encamp i d´Escaldes, que lamenten la maniobra del comú de Sant Julià amb l´informe del constitucionalista. - Turisme estudia la creació d´un forfet de totes les estacions de 4 dies o més per seguir potenciant el mercat de la neu. És una de les estratègies que s´estudien per evitar que el trencament de Grandvalira tingui una afectació en el mercat. Un nou forfet no seria incompatible amb el de dia de les estacions. En tot cas, la promoció de l´oferta d´esquí a Andorra seguirà sent conjunta.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Rebelo de Sousa participa en la celebració de la Diada

  Noticies » Societat   08 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

El president de Portugal ha estat present als actes de la celebració de la Diada de Meritxell.

Marcelo Rebelo de Sousa ha fet fins i tot el pelegrinatge des de Prats acompanyat de la comitiva. Un cop a Meritxell ha visitat la rèplica de l'àntic santuari i ha fet una ofrena a la Verge. El president portuguès ha destacat que la verge de Meritxell i la de Fàtima "comparteixen coses en comú i les dues signifiquen molt per als portuguesos".

Com és habitual des de la seva arribada el president s'ha aturat diverses vegades a saludar les persones que se li ha atansat.

Informa: J.A Sarmiento
Imatge: Kevin Ribeiro