- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Recurs conjunt de les defenses del cas BPA contra la decisió de Corts

  Noticies » Societat   14 de febrer, 2018 Recurs conjunt de les defenses del cas BPA contra la decisió de Corts

Els advocats dels processats per la causa BPA han presentat un recurs conjunt contra l´aute del Tribunal de Corts que determina que el Govern, els accionistes minoritaris i els preferentistes poden estar presents com a acusació particular.

També contra el fet que no hi hagi un pronunciament sobre les altres qüestions prèvies. Tenen clar que una resposta que desestimés les seves demandes faria que elevessin un altre recurs, però aquest cop al Tribunal Constitucional. Aquesta situació, que segons fonts relacionades amb la defensa és molt probable, podria provocar que el judici trigués mesos a reprendre's.

Informa: Pere Moliné