- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Satisfacció del comú d'Ordino per la primera edició del Summer Village

  Noticies » Societat   17 de juliol, 2017 Satisfacció del comú d'Ordino per la primera edició del Summer Village

La primera edició del Summer Village d'Ordino ha deixat molt bones sensacions a la parròquia. Durant el cap de setmana centenars de persones han gaudit de les propostes.

Paradetes de productes artesans i antiguitats, poder menjar als Food Trucks, gaudir de l'exposició les fotografies de Lutz Meyer o la música en directe han estat alguns dels al·licients d'aquests dies al nucli antic d'Ordino.
Des del departament de Turisme del comú es fa un balanç molt positiu i s'assegura que s'ha complert l'objectiu principal d'aquest primer mercat d'estiu, revitalitzar els carrers de la parròquia.

Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Anna Ginestà