- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Segon Escape Room al Museu Carmen Thyssen

  Noticies » Cultura   19 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El Museu Carmen Thyssen ha tornat a repetir l'experiència de fer un Escape Room a les seves instal·lacions. L'objectiu és el mateix: fer arribar l'art a tothom, encara que sigui jugant.

Són les 9 de la nit i el Museu Carmen Thyssen es prepara per rebre una visita molt especial: una nova edició d'Escape Room en el qual participen prop d'una vintena de persones. Els participants viuen els minuts previs a l'inici del joc amb nervis i expectatives.

La clau per aconseguir superar els reptes, estar atent a la visita guiada prèvia en la qual s'explica les obres més emblemàtiques de l'exposició. És moment d'estar atents per tal de no deixar passar per alt cap detall, per insignificant que sembli.

Amb la lliçó apresa, comença el compte enrere, la porta del museu es bloqueja i els visitants han de resoldre els enigmes per aconseguir sortir de l'edifici. Proves alfanumèriques, codificació morse i altres dificultats per aconseguir obtenir el nom d'una obra d'art, d'un artista o bé d'una localització. Més d'una quarantena de participants han gaudit d'aquesta iniciativa, que no es descarta que es pugui repetir de manera regular durant tot l'any.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Lluís Calvo