- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Sommeliers barregen jazz, música clàssica i pinzellades de pop al Músiques del Món

  Noticies » Cultura   08 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

Sommeliers ha estat el protagonista d'aquest dimarts del Festival Músiques del Món. Sobre aquestes línies moments del concert de jazz i música clàssica, amb pinzellades de pop.

Les cinc noies que formen el grup Sommeliers han pujat a l'escenari de la plaça Coprínceps aquest dimarts. Dimecres serà el torn del Concert Jove, organitzat pel departament de Joventut d’Escaldes-Engordany, i dijous el de David Micó, que presentarà “Original Sato”, el seu darrer treball, un disc molt personal on barreja soul i rock&roll.