- Els bars, discoteques i sales de festes tindran prohibit vendre alcohol els darrers trenta minuts d´obertura. El Govern pretén així reduir els aldarulls i afavorir la sortida dels locals. La mesura només serà aplicable els dies que els locals tanquin entre les cinc o les sis del matí, per evitar problemes amb els veïns de les zones properes. D´aquesta manera es modifica el decret del 2011 i es posen eines per resoldre conflictes a zones com el Pas de la Casa. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Stop Violències critica la negativa a debatre la despenalització de l'avortament

  Noticies » Societat   06 de desembre, 2017
www.andorradifusio.ad

L'associació Stop Violències critica que Andorra es negui a obrir el debat de la despenalització de l'avortament, com a mínim en els tres supòsits bàsics, malgrat les reiterades denúncies del Consell d'Europa.

La presidenta de l'associació, Vaness Mendoza, posa de relleu que Andorra ha signat els convenis amb Europa voluntàriament i que els està incomplint. Han recordat que el comissari de Drets Humans, Nils Muiznieks, ja va dir en la visita de fa un any que el debat s'havia de tornar a obrir.

Malgrat que l'informe fet públic aquest dimarts demana el lliure accés a l'avortament, des de l'associació es defensa que com a mínim s'ha d'avançar en els tres supòsits bàsics, tot i ser insuficients com el mateix informe diu.

Informa: Laia Ferré Marot