- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un hotel de la Cortinada, en un programa de TF1

  Noticies » Societat   17 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Un hotel de la Cortinada participarà al programa "Bienvenue à l´hôtel" de la cadena francesa TF1. Milions d´espectadors tindran l´oportunitat de descobrir l´hotel i l´entorn gràcies a una invitació que van estar a punt de passar per alt.

Havia llençat el mateix correu electrònic sense llegir-lo un munt de vegades però un ultimàtum ho va canviar tot. I és així que la Rosa, la propietària de l´hotel Antic, i la seva treballadora, la Nathalie, comencen l´aventura de "Bienvenue à l´hôtel".

La participació al programa, que es troba en la tercera temporada, suposa un repte i alhora l´oportunitat de viatjar a altres països per valorar els hotels de la resta de participants. El programa, produït per Coyote per a TF1, s´emet cada dimecres. Té un índex d´audiència del 16%, més de dos milions d´espectadors, una bona manera de promocionar-se.

Fa 6 anys que la Rosa és al capdavant del negoci i un dels atractius és el gos. De fet, molts coneixen l´establiment com l´hotel del Ra, que de ben segur serà protagonista dins l´emissió.

La benvinguda, la neteja, els àpats, els serveis i les activitats seran objecte de puntuacions. Per veure el resultat s´haurà d´esperar fins a l´emissió. De moment l´enregistrament del programa es farà a inici d´octubre.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Xavi Fajardo