- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un hotel de la Cortinada, en un programa de TF1

  Noticies » Societat   17 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Un hotel de la Cortinada participarà al programa "Bienvenue à l´hôtel" de la cadena francesa TF1. Milions d´espectadors tindran l´oportunitat de descobrir l´hotel i l´entorn gràcies a una invitació que van estar a punt de passar per alt.

Havia llençat el mateix correu electrònic sense llegir-lo un munt de vegades però un ultimàtum ho va canviar tot. I és així que la Rosa, la propietària de l´hotel Antic, i la seva treballadora, la Nathalie, comencen l´aventura de "Bienvenue à l´hôtel".

La participació al programa, que es troba en la tercera temporada, suposa un repte i alhora l´oportunitat de viatjar a altres països per valorar els hotels de la resta de participants. El programa, produït per Coyote per a TF1, s´emet cada dimecres. Té un índex d´audiència del 16%, més de dos milions d´espectadors, una bona manera de promocionar-se.

Fa 6 anys que la Rosa és al capdavant del negoci i un dels atractius és el gos. De fet, molts coneixen l´establiment com l´hotel del Ra, que de ben segur serà protagonista dins l´emissió.

La benvinguda, la neteja, els àpats, els serveis i les activitats seran objecte de puntuacions. Per veure el resultat s´haurà d´esperar fins a l´emissió. De moment l´enregistrament del programa es farà a inici d´octubre.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Xavi Fajardo