- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un incendi en un àtic del Pas de la Casa obliga a desallotjar els veïns de l’edifici

  Noticies » Societat   14 de febrer, 2018 Un incendi en un àtic del Pas de la Casa obliga a desallotjar els veïns de l’edifici

Un incendi ha calcinat aquest matí un àtic situat al carrer dels Pariatges, al Pas de la Casa. Els bombers han rebut l’avís a les 6.45h i han necessitat els reforços dels efectius de Canillo i Andorra la Vella per extingir-lo. Tot apunta que s’hauria iniciat a la llar de foc. 

No s’han lamentat danys personals, ja que quan els bombers han arribat, la família resident al pis, un matrimoni amb dos fills, ja havia sortit de l’edifici. A causa de la virulència de l’incendi sí que s’ha hagut de desallotjar tot l’edifici. Un cop extingit, una hora més tard, els veïns de la resta de l’immoble han pogut tornar a casa. 

El foc ha cremat completament l´habitatge on s’ha iniciat l’incendi i ha afectat el pis del costat. Els habitatges de la planta inferior també han quedat afectats per les filtracions d’aigua durant les tasques d’extinció. 

Un segon incendi a la carretera d´Arans

Pràcticament a la mateixa hora en què es donava per apagat el foc del Pas de la Casa, un altre incendi s’ha declarat al restaurant La Font del Tango, a la carretera d’Arans. En aquest cas, s’hauria iniciat també a la llar de foc de l’establiment, on quedaven les brases. 

Informa: Montse Grau/Yasmina Canedo
Fotografies: Bombers Andorra