- El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - Els serveis mínims a batxillerat i formació professional enfronten Govern i sindicats. El SEP no en vol establir mentre que des del ministeri es demana un docent cada quatre grups classe. El ministre Jover considera que el sindicat s´ha extralimitat demanant als pares que no portin els fills a l´escola. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un miler de visitants en el 60è aniversari del 'Retaule de Sant Ermengol'

  Noticies » Cultura   13 d'agost, 2017 Un miler de visitants en el 60è aniversari del 'Retaule de Sant Ermengol'

Dissabte va ser l'última representació de l'edició d'enguany del 'Retaule de Sant Ermengol'. L'organització xifra en un miler el nombre total de visitants que ha tingut l'obra.

Es considera que, de mitjana, cada representació ha tingut una assistència d'un 75% de la capacitat, per bé que el 10 d'agost es va haver de suspendre per culpa de la pluja. El Retaule celebrava enguany el 60è aniversari, i ho feia estrenant nou director, Xavier Piguillem, així com rejovenint bona part del planter d'actors. També es va estrenar una nova escena, la "Batalla d'Albesa".

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Lluís Calvo