- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un miler de visitants en el 60è aniversari del 'Retaule de Sant Ermengol'

  Noticies » Cultura   13 d'agost, 2017 Un miler de visitants en el 60è aniversari del 'Retaule de Sant Ermengol'

Dissabte va ser l'última representació de l'edició d'enguany del 'Retaule de Sant Ermengol'. L'organització xifra en un miler el nombre total de visitants que ha tingut l'obra.

Es considera que, de mitjana, cada representació ha tingut una assistència d'un 75% de la capacitat, per bé que el 10 d'agost es va haver de suspendre per culpa de la pluja. El Retaule celebrava enguany el 60è aniversari, i ho feia estrenant nou director, Xavier Piguillem, així com rejovenint bona part del planter d'actors. També es va estrenar una nova escena, la "Batalla d'Albesa".

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Lluís Calvo