- Un bomber ha mort aquest dilluns a Lanzarote en un accident d´ala delta. La notícia ha commocionat el cos, que aquest migdia ha confirmat la desaparició del seu company. Toni Gràcia Armengol participava en un campionat internacional, que va finalitzar dissabte. Les primeres hipòtesis indiquen que hauria mort per un fort traumatisme cranioencefàlic. - La part alta de l´avinguda Meritxell mantindrà finalment el doble sentit de circulació, tot i reduir l´amplada de la calçada i canviar el paviment per induir a una circulació més lenta. Ho ha explicat el cap d´equip encarregat del projecte, que també ha exposat els elements d´Smart City que s´hi introduiran. - L´autòpsia del bomber que va patir un accident d´ala delta aquest dilluns a Lanzarote demostra que la causa de la mort va ser l´impacte de la caiguda. El cos serà incinerat a les illes Canàries. Toni Gràcia Armengol, de 49 anys, es trobava a Lanzarote on la setmana anterior havia participat en una competició internacional d´ala delta. - Els tres consellers que continuen al grup liberal qüestionen els arguments de Josep Pintat i els seus afins per trencar el grup parlamentari. Jordi Gallardo, Judit Pallarés i Ferran Costa creuen que les divergències per la reforma comunal era un tema tancat. Gallardo assegura que el partit no ha volgut excloure ningú del procés d´elecció de candidat.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Un sol sentit descendent entre Bisbe Príncep Iglesias i la plaça de la Rotonda

  Noticies » Societat   13 d'agost, 2017
www.andorradifusio.ad

El projecte de remodelació de l'avinguda Meritxell preveu el manteniment dels dos sentits de circulació entre la casa comuna i Bisbe Príncep Iglesias. A partir d'aquest punt i fins a la plaça de la Rotonda es preveu una sola direcció en sentit descendent.

Després que la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, anunciés que la remodelació de l'avinguda Meritxell començarà l'abril vinent i que inclourà que la part alta de l'eix comercial sigui d'un sol sentit de circulació, el cap de l'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, ha avançat que el projecte preveu que l'avinguda mantingui els dos sentits entre la plaça Príncep Benlloch i el carrer Bisbe Príncep Iglesias. A més ha afegit que es preveu que l'avinguda tingui sentit descendent entre aquesta cruïlla i la plaça de la Rotonda, a partir de la qual es mantindrà el tram exclusivament per a vianants. 

Aquesta solució, segons Bonell, és més encertada que la que es va intentar l'abril del 2013, quan en aquella ocasió es va suprimir el carril en sentit baixada i els vehicles que provenien de la plaça Príncep Benlloch havien de fer la circumval·lació per l'aparcament del Trillà, una mesura que dificultava la circulació.

Informa: Agència ANA
Imatges: Lluís Calvo
Locució: Ivan Álvarez