- El cap de Govern s´ha trobat amb el president de Panamà i l´ha informat sobre la candidatura d´Andorra a acollir la cimera. Juan Carlos Varela ha explicat a través de les xarxes que ha demanat a Antoni Martí un acord per recuperar els diners de procedència panamenya confiscats a Andorra en el marc del cas Odebrecht, uns 13 milions de dòlars. - El codi de procediment civil entrarà a tràmit parlamentari el mes que ve per agilitar els processos civils que acostumen a estar lligats a aspectes econòmics, familiars o laborals i que actualment absorbeixen la meitat de la tasca que du a terme els jutjats. Aquest ha estat l´anunci que ha fet el ministre de Justícia durant la celebració de la festivitat del patró dels advocats, sant Raimon de Penyafort. - Andorra Telecom posarà en marxa aviat un nou sistema de prevenció contra hakcers adreçat a les empreses. Precisament la ciberseguretat serà un dels eixos centrals de la quarta edició del Fòrum Empresa que estarà dedicat a la transformació digital. Andorra Telecom posarà en marxa un nou sistema de seguretat anti hackers, de caràcter preventiu, adreçat a les empreses. - SDP reitera que el Govern ha de compartir els documents de treball en la negociació amb la UE. El seu president qüestiona implícitament que el paper d´observadors que volen tenir els liberals serveixi d´alguna cosa. Jaume Bartumeu també deixa clar que seguiran fent feina al marge del pacte d´estat. - La reforma de l´administració ha permès que un 55% dels tràmits es puguin fer electrònicament. Aquest canvis en l´administració es focalitzen a agilitar i simplificar la burocràcia. Malgrat això, des del ministeri de la Funció Pública consideren que cal fer més pedagogia: els ciutadans només fan la meitat dels tràmits en línia que potencialment podrien fer.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Una dona en estat semicrític i un detingut per alcoholèmia en un accident de quad a Encamp

  Noticies » Societat   16 d'agost, 2017 Una dona en estat semicrític i un detingut per alcoholèmia en un accident de quad a Encamp

Una dona de 42 anys ha resultat ferida la matinada de dimecres després de patir un accident quan viatjava d'acompanyant en un quad.

El conductor, un home resident de 45 anys, va se detingut per la policia després de donar positiu al control d'alcoholèmia, amb un resultat d'1,3 grams d'alcohol per litre de sang. En l'accident, a l'avinguda Miterrand d'Encamp, no s'hi va veure implicat cap altre vehicle. Des de l'hospital asseguren que la dona continua ingressada per valorar-ne la progressió i que si evoluciona favorablement la traslladaran a planta.

Informa: Judit Pedrós