- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Una il·luminació monumental per al conjunt de Casa Rossell d'Ordino

  Noticies » Societat   11 de gener, 2018 Una il·luminació monumental per al conjunt de Casa Rossell d'Ordino

El conjunt de Casa Rossell d'Ordino gaudirà d'una nova il·luminació al mes de juny. La intenció és il·luminar de forma artística monuments i edificis d'Andorra.

La il·luminació de temperatura càlida ressaltarà els elements de sis edificis i dos espais exteriors de Casa Rossell, gràcies a diferents tècniques d'il·luminació. A més, també tindrà en compte l'eficiència energètica i és que FEDA serà l'encarregada de disposar els llums. La previsió és licitar les obres al març, un cop finalitzin els estudis, i que estiguin enllestides al juny.

Informa: Joel Romero