- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

uSchuss evoluciona a una aplicació per als amants de la neu

  Noticies » Societat   13 de gener, 2018
www.andorradifusio.ad

uSchuss, l´aplicació que va néixer per contractar un monitor d´esquí, es vol posicionar com a aplicació per als amants de la neu. Des del seu naixement fa dos anys, ha afegit una xarxa social i la possibilitat que empreses del sector s´hi uneixin.

uSchuss va néixer amb 200 usuaris, que es dividien entre monitors i potencials clients. Després d´un període de reflexió, l´app es converteix en una comunitat que arriba de manera activa a monitors de set països i més de 5.000 persones.

Amb tot, l´aplicació té un potencial del doble de països i 2.500 centres d´esquí. La crescuda ha estat, en part, per la dimensió que ha guanyat amb la xarxa social i altres serveis.

Per aquells monitors que facin doble temporada, poden canviar el lloc d´actuació. De fet, Antonio, l´altre fundador, diu que aquest estiu aprofitaran la temporada a Sud-amèrica per fer encara més coneguda l´aplicació.

De moment, a les xarxes es fan conèixer amb anuncis que diuen estar fets per donar a conèixer què hi ha més enllà de la seva marca, una comunitat amb ganes de neu.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Enric Fernández