- La Federació de Rugbi ha encetat una nova etapa amb David Ferré al capdavant. El nou dirigent ha estat al plató del "Dia E" acompanyat del president sortint, Xavier Vilasetrú. Ferré ha criticat Andorra Turisme per no tenir en compte la federació en l´estada de l´Stade Toulousain. - Josep Pintat va ser el primer a qui l´executiva liberal va demanar si volia ser cap de llista a les generals. Per això, segons el conseller general Ferran Costa, els han decebut les paraules de Pintat que els liberals no tenen estructura. - La CASS reitera que cal augmentar la cotització a la branca de jubilació per garantir la sostenibilitat de les pensions. El president del consell d´administració també ha apuntat un augment de les cotitzacions a la branca general progressiva i cada any. - Dels candidats a cap de Govern també n´ha parlat aquest dilluns Antoni Martí. Creu que han de tenir experiència de gestió dins el món de la política i considera que DA és qui pot aportar aquest perfil, tot i que assegura que encara no s´ha escollit candidat. - FEDA s´ha marcat com a objectiu pels propers anys incrementar, encara més, la millora de l´estalvi energètic. També ha informat que es preveu que el consum elèctric baixarà un 1% aquest 2017. - Els accionistes majoritaris de BPA volen portar al tribunal de justícia europeu l´anomenada llei BPA. Text aprovat el 2015 arran de la crisi del banc i que transposa una directiva europea. Els germans Cierco consideren que la directiva no s´ha aplicat correctament.Demanen 360 milions d´euros per danys i perjudicis. - El 35è aniversari de la creació de Pal ha dut la inauguració d´un nou edifici de serveis al coll de Botella. L´espai disposa de 1.500 metres quadrats en dues plantes i acollirà, per exemple, tres punts gastronòmics i venda de forfets. Els 2,3 milions d´euros que costa els ha sufragat el comú de la Massana amb excedents de tresoreria.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Veïns d'Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

  Noticies » Societat   07 de desembre, 2017 Veïns d'Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

Un grup de ciutadans d'Andorra s'han sumat aquest dijous a la protesta celebrada a Brussel·les per reclamar l'autodeterminació de Catalunya i l'alliberament dels presos. 

Milers de persones s'han enfrontat al mal temps per recórrer el circuit establert i acabar escoltant els polítics catalans a Brussel·les, Carles Puigdemont, Marta Rovira i Joan Coma, que han rebut ovacions dels manifestats. Entre ells residents catalans i andorrans. Un empresari present a la mobilització ha explicat a Ràdio i Televisió d'Andorra que ha estat una protesta "familiar".

 

 

Ell s'hi ha desplaçat amb la família, en vehicle particular, i s'ha trobat "centenars de catalans" al camí. "Gent gran, joves, cadires de rodes i moltes ganes de fer sentir la nostra veu", assegurava. També s'hi ha vist alguna bandera andorrana. De fet "hem vist gent de les Illes, València, Catalunya Nord, Venècia, Flandes, Còrsega i Escócia, a la manifestació", destacava per exemple.

La premsa europea ha xifrat en 45.000 persones els assistents a la manifestació, amb el color groc com a protagonista.

Informa: Redacció