- El Club Vòlei Encamp ha superat al Sabadell per 3 sets a 1. Els de José Garcia fan un pas més de cara a aconseguir un bitllet a les fases d´ascens a Superlliga 2. D´altra banda, el C.V. Andorra ha perdut per 3 a 1 al Pavelló del Lycée davant el Sàndor. - Cristina Llovera no disputarà finalment el Campionat d´Espanya absolut d´atletisme en pista coberta, aquest cap de setmana a València. Les molèsties que l´atleta arrossega a l´isquiotibial l´han fet renunciar a la competició - L´alberg de la Comella es podria convertir en un centre educatiu innovador si prospera el projecte liderat pel grup Bomosa, la Granja i altres col·laboradors. El comú va decidir tancar les instal·lacions al febrer de l´any passat degut, en bona part, a la manca de rendibilitat. - L´associació de transportistes creu que a Andorra caldria aplicar restriccions per a vehicles industrials altament contaminants, com fan la majoria de grans ciutats europees. L´entitat assegura que les mesures aplicades a París o Barcelona no els afecten, ja que la flota de transport de les companyies andorranes és d´última generació. - L’agència d’avaluació Fitch Ratings manté la nota d´Andorra en BBB amb perspectiva positiva, però continua veient com un risc l’important pes del sector financer en l’economia del país i assenyala com a mancança el fet de no disposar d’un prestador d’última instància. L´agència també critica la manca disponibilitat i freqüència de dades econòmiques. - Augmentar els contractes d´arrendament per sobre l´IPC fixat pel Govern és una pràctica il·legal. S´han detectat casos d´aquestes operatives fraudulentes al país. Els advocats recomanen reclamar als gestors immobiliaris i propietaris els sobrecostos abusius. El Servei d´Atenció al Consumidor ha rebut ja consultes sobre aquesta situació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Veïns d'Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

  Noticies » Societat   07 de desembre, 2017 Veïns d'Andorra se sumen a la manifestació per Catalunya a Brussel·les

Un grup de ciutadans d'Andorra s'han sumat aquest dijous a la protesta celebrada a Brussel·les per reclamar l'autodeterminació de Catalunya i l'alliberament dels presos. 

Milers de persones s'han enfrontat al mal temps per recórrer el circuit establert i acabar escoltant els polítics catalans a Brussel·les, Carles Puigdemont, Marta Rovira i Joan Coma, que han rebut ovacions dels manifestats. Entre ells residents catalans i andorrans. Un empresari present a la mobilització ha explicat a Ràdio i Televisió d'Andorra que ha estat una protesta "familiar".

 

 

Ell s'hi ha desplaçat amb la família, en vehicle particular, i s'ha trobat "centenars de catalans" al camí. "Gent gran, joves, cadires de rodes i moltes ganes de fer sentir la nostra veu", assegurava. També s'hi ha vist alguna bandera andorrana. De fet "hem vist gent de les Illes, València, Catalunya Nord, Venècia, Flandes, Còrsega i Escócia, a la manifestació", destacava per exemple.

La premsa europea ha xifrat en 45.000 persones els assistents a la manifestació, amb el color groc com a protagonista.

Informa: Redacció