- Andrew Albicy és dubte per al partit d´Eurocup de dimecres del MoraBanc. El francès es va fer un esquinç a Saragossa però encara no està descartat per jugar a la pista del Cedevita Zagreb. El que més preocupa al club és la imatge de l´equip, la pitjor de la temporada. - El Tribunal Superior confirma la legalitat dels escorcolls als domicilis i les empreses dels Cierco. Aquests defensaven que havien estat desproporcionats i demanaven no desprecintar els documents. Ara estudien anar al Constitucional. - L´hospital crearà una unitat de mama de manera immediata i ja ha contractat un cirurgià plàstic. El nou especialista farà possibles les reconstruccions mamàries. S´està en converses amb la CASS perquè no cobreixi tan sols les pròtesis estàndards. El SAAS, la Fundació Bissé i l´ADA han presentat un nou servei del qual es beneficien ja quinze pacients. - La plataforma de Soldeu estarà enllestida el novembre del 2018. És el termini que avui han fixat a Canillo, on s´ha constituït el comitè d´honor d´aquest esdeveniment esportiu, que es farà el març del 2019. El Govern i la FAE han reiterat la seva defensa a l´obra com a projecte de país de màxim nivell en l´àmbit de l´esquí
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Viladomat veu difícil la continuïtat del forfet únic de Grandvalira la temporada 2018-2019

  Noticies » Economia   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Grandvalira mantindrà el forfet únic per a les dues estacions que formen el domini aquesta propera temporada però difícilment ho faci la següent. Així ho ha indicat l'accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, que ha comparegut al Consell per explicar els motius de la dissolució de la marca. Entre d'altres raons, Viladomat ha criticat com s'han repartit els diners que ha deixat l'organització de proves de la Copa del Món.

Tot i que la dissolució de Grandvalira trigarà dos anys, alguns dels efectes ja es notaran abans. Així ho ha explicat Joan Viladomat en la seva compareixença al Consell. En primer lloc tindrà impacte sobre el personal de Nevasa, la societat que gestiona la marca i que necessitarà menys plantilla. De cara al públic, el forfet únic per esquiar a les dues estacions que formen el domini podria desaparèixer la temporada 2018-2019.

Viladomat ha assegurat que ja ha tingut baixes a l'empresa i que s'està estudiant com recuperar el personal de Grandvalira per quan es dissolgui la societat.

El soci majoritari de SAETDE ha explicat els motius que l'han dut a oposar-se a la plataforma de Soldeu i, sobretot, a demanar la dissolució de Grandvalira. Entre els greuges denunciants, el fet que Soldeu-el Tarter sortís més beneficiat que Pas de la Casa-Grau Roig amb l'organització de proves de Copa del Món. Ha exposat que "les inversions directes en un esdeveniment que pensàvem que era de Grandvalira han anat directament a les caixes d'ENSISA", fet que "ha estat motiu de preocupació i comentat infinites vegades en els consells d'administració de NEVASA". "Si els esdeveniments es fan a Grandvdalira, les subvencions han d'anar repartides d'una altra manera", ha afegit.

L'accionista majoritari de SAETDE també ha dit que té la sensació que ENSISA ha tingut uns canals de comunicació amb el Govern més directes dels que ha tingut la seva estació. I de nou ha qualificat la plataforma de Soldeu d'il·legal i d'encobrir una requalificació urbanística.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Jordi Seabra