- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Viladomat veu difícil la continuïtat del forfet únic de Grandvalira la temporada 2018-2019

  Noticies » Economia   14 de setembre, 2017
www.andorradifusio.ad

Grandvalira mantindrà el forfet únic per a les dues estacions que formen el domini aquesta propera temporada però difícilment ho faci la següent. Així ho ha indicat l'accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, que ha comparegut al Consell per explicar els motius de la dissolució de la marca. Entre d'altres raons, Viladomat ha criticat com s'han repartit els diners que ha deixat l'organització de proves de la Copa del Món.

Tot i que la dissolució de Grandvalira trigarà dos anys, alguns dels efectes ja es notaran abans. Així ho ha explicat Joan Viladomat en la seva compareixença al Consell. En primer lloc tindrà impacte sobre el personal de Nevasa, la societat que gestiona la marca i que necessitarà menys plantilla. De cara al públic, el forfet únic per esquiar a les dues estacions que formen el domini podria desaparèixer la temporada 2018-2019.

Viladomat ha assegurat que ja ha tingut baixes a l'empresa i que s'està estudiant com recuperar el personal de Grandvalira per quan es dissolgui la societat.

El soci majoritari de SAETDE ha explicat els motius que l'han dut a oposar-se a la plataforma de Soldeu i, sobretot, a demanar la dissolució de Grandvalira. Entre els greuges denunciants, el fet que Soldeu-el Tarter sortís més beneficiat que Pas de la Casa-Grau Roig amb l'organització de proves de Copa del Món. Ha exposat que "les inversions directes en un esdeveniment que pensàvem que era de Grandvalira han anat directament a les caixes d'ENSISA", fet que "ha estat motiu de preocupació i comentat infinites vegades en els consells d'administració de NEVASA". "Si els esdeveniments es fan a Grandvdalira, les subvencions han d'anar repartides d'una altra manera", ha afegit.

L'accionista majoritari de SAETDE també ha dit que té la sensació que ENSISA ha tingut uns canals de comunicació amb el Govern més directes dels que ha tingut la seva estació. I de nou ha qualificat la plataforma de Soldeu d'il·legal i d'encobrir una requalificació urbanística.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Jordi Seabra