- El CE Sant Julià de futbol sala encadena la tercera derrota consecutiva després de caure a casa davant Les Corts per 2 gols a 6. Els de Moisés Gonçalves continuen antepenúltims a la classificació. - El Saló del Videojoc tanca la novena edició amb èxit de participació de públic en les activitats proposades. Amb una programació més diversa l´edició d´enguany ha aconseguit combinar l´oferta educativa amb la lúdica a través de tallers, activitats i xerrades oferts per la Universitat d´Andorra. - Joan Verdú s´acomiada dels Jocs sense poder completar el gegant. Una sortida del traçat a l´inici de la segona mànega ha impedit l´esquiador andorrà acabar la prova amb què tancava la seva participació als Jocs. - L´obertura econòmica no ha estat del tot positiva per a alguns sectors, com ara el transport. Les empreses del país ho tenen difícil per competir amb grans plataformes logístiques. El sector espera que l´acord d´associació aporti més oportunitats per poder treballar fora del territori andorrà. - 3 videojocs francesos en fase de desenvolupament participen enguany al Saló del Videojoc. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de l´ambaixada francesa amb el saló, per tal d´apropar als joves els coneixements i experiència de joves professionals de la indústria. - Èxit d´ocupació a les pistes d´esquí la setmana de Carnaval. Vallnord ha arribat als 48.000 dies d´esquí, amb puntes que han superat els últims tres anys. Grandvalira ha apuntat també que les sensacions d´aquesta temporada són positives. - Aquest dilluns comença el període de vaga de la funció pública. No hi ha previstes accions, només les assemblees del cos d´ensenyament, la policia i els duaners. Una vaga que desperta disparitat d´opinions entre la població. Alguns l´entenen, altres, com els pares, lamenten les complicacions que no es facin classes lectives. Un dels sectors crítics amb la vaga ha estat el dels jubilats
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

Avís de privadesa

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals (en el successiu, “LLQDP”), l’informem que qualsevol dada de caràcter personal que vostè faciliti per mitjà d’aquest lloc web, passarà a formar part d’un fitxer de titularitat de Ràdio i Televisió d’Andorra, S.A. (en el successiu, “RTVA”) denominat “usuaris dels serveis de RTVA” i inscrit degudament inscrit a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

Les finalitats principals de la recollida de dades de caràcter personal per part de RTVA, i per tant les finalitats del fitxer abans esmentat, són atendre les seves demandes d’informació sobre els serveis que ofereix RTVA, així com l’enviament de comunicacions comercials electròniques en relació amb aquests serveis. En les eventuals comunicacions comercials electròniques que li enviem s’hi indicarà com vostè se’n pot donar de baixa, en cas que així ho desitgi.

En cas que sigui necessari per assolir les finalitats abans esmentades, vostè accepta que RTVA societat pugui permetre que les seves dades de caràcter personal siguin tractades per tercers prestadors de serveis, el qual, en el seu cas, es durà a terme en compliment de l’establert en la LLQDP.

En tot cas, RTVA li garanteix que el tractament de dades de caràcter personal per part d’aquesta societat, o per tercers en el seu nom, està sotmès al més estricte secret professional, i que s’han establert les mesures necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar-ne la seva alteració, mal ús, pèrdua, robatori, tractament i/o accés no autoritzat.

Altrament, RTVA l’informa que les dades de caràcter personal que li sol·licita són les estrictament necessàries i imprescindibles per poder dur a terme les finalitats abans esmentades. Tanmateix, RTVA l’adverteix que les dades de caràcter personal i altra informació que vostè li faciliti han de ser veraces i exactes, havent-li vostè de comunicar a RTVA els eventuals canvis que es produeixin en les mateixes. En qualsevol cas, vostè respondrà de la veracitat i l’exactitud de les dites dades i informació, i RTVA podrà, en tot cas, excloure’l d’entre els seus contactes en cas que vostè hagi facilitat dades o informació falses o inexactes, sense perjudici de les accions legals que en el seu cas li poguessin correspondre.

Finalment, també en compliment de la LLQPD, RTVA l’informa que per exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de les seves dades de caràcter personal reconeguts a la LLQPD, vostè haurà d’enviar una comunicació escrita i degudament signada a l’adreça de correu electrònic direcció@rtva.ad, a la qual hi haurà d’adjuntar una fotocòpia del passaport o altre document nacional d’identitat.