- La detenció de l´home de 52 anys que va donar una taxa d´alcohol de 4,85 grams per litre després d´un accident es converteix en l´índex més gran d´alcoholèmia mai registrat al Principat i es podria tractar d´una xifra sense precedents en els països de l´entorn. La detenció de dilluns de la setmana passada és un dels casos de major imprudència al volant. El conductor del vehicle, un home de 52 anys, va xocar contra un mur a l´Aldosa de la Massana a les cinc de la tarda. - Liberals denuncia que el Govern vol escurçar els terminis de la llei de reorganització fiscal saltant-se el procediment i que està aprofitant per modificar l´impost de societats. Finalment, pel que fa a la llei d´assegurances, demana que no hi hagi reci-procitat i un període d´adaptació de deu anys. - La formació professional és una opció que cada vegada tenen en compte més joves. Avui el centre d´Aixovall ha viscut una jornada de portes obertes per donar a conèixer les possibilitats que ofereix. Aquest curs 214 estudiants cursen algunes de les cinc branques. - La nevada del cap de setmana ha reforçat l´estat de la neu als dominis esquiables i n´ha assegurat l´obertura fins a la data prevista, el 17 d´abril. Els gruixos de neu han assolit en alguns punts els 50 centímetres i les previsions meteorològiques apunten que el bon estat de la neu es podrà mantenir durant la Setmana Santa. - La Massana ha tancat el 2016 amb un superàvit de 780.000 euros. David Baró ha destacat la racionalització de la despesa com un dels criteris perquè el comú hagi obtingut més ingressos que despeses. El cònsol major ha anunciat que part de l´excedent de tresoreria es destinarà a finançar part del pla estratègic de Pal-Arinsal.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la quinzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 27 de març de 2017

Eva Descarrega, la ministra de Funció Pública i Reforma de l'Administració, és la primera convidada de la setmana al Cafè de l'Ara i Aquí. Hem comentat el punt en què es troba l'avantprojecte de llei de la Funció Pública i les mesures ja implementades i les que esten per aplicar per aconseguir una administració més àgil i eficient. Ha compartit el Cafè a les 9,30h, completant la segona hora del programa. Abans, informació i serveis des de les 8h en punt, amb l'ajut del Xavier Albert i el Cesc Sanjuán, els contactes amb el Centre Nacional del trànsit, el nostre meteoròleg, Lluís Miquel Pérez, l'Infomeu, amb novetats de Grandvalira, Vallnord i Naturlàndia, i la repassada a les portades de la premsa. La Viviana Besolí ens ha explicat al seu Apunt  un tipus de bitlllet d'avió no molt conegut, el RTW, el Round-The-World. L'Anna Bentanachs ha dedicat avui el seu capítol del 'Via coaching'al concepte "cultura col·laborativa", mentre que la Meri Picart, a la revista d''Actualitat musical', ens ha explicat les darreres notícies, començant pels problemes entre Rússia i Ucraïna al pròxim Festival d'Eurovisió. A la darrera hora d'avui, el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, ha compartit un nou espai 'Sobrellengua', amb el català com a protagonista. I al tram final abans de les 12h, el David Domingo ha comentat la desfeta d'ahir del MoraBanc Andorra al Palau Blaugrana, mentre que el Cesc Sanjuán ha destacat la resta de l'actualitat esportiva del cap de setmana.

Facebook

Twitter