- El comú d´Andorra la Vella ampliarà el carrer Doctor Vilanova per crear una entrada més moderna i innovadora des de l´avinguda Tarragona al centre de la vila. El comú ha signat un conveni amb els propietaris dels terrenys adjunts perquè facin una cessió avançada de la zona. - El Govern proposa a la comissió BPA un pla estratègic d´accions a seguir per l´estabilitat financera del país que s´hauria de tenir tancat enguany. Pel que fa a la possibilitat de formar part del Fons Monetari Internacional, el ministre portaveu ha reconegut que Andorra encara no està preparada per demanar l´adhesió. - El Govern amplia el termini per presentar les candidatures a les noves places de policia. Fins ara ha rebut 51 sol·licituds per a 31 places. L´objectiu és permetre que puguin aspirar-hi candidats que en breu obtindran el títol de batxillerat. - El secretari d´Estat de Diversificació Econòmica creu que el nou ministeri d´Economia i Innovació millorarà la comunicació i les accions amb les empreses. Per Josep Maria Missé, l´objectiu és millorar el treball amb el sector empresarial per potenciar la diversificació econòmica i la captació d´inversió estrangera. El secretari d´Estat insisteix en les possibilitats del país com a destí de salut, vacances i benestar. Assegura, a més, que el projecte de l´institut Marquès es manté. - Condemnat a 16 anys de presó un home que va violar la filla de 12 anys. L´home va reconeìxer al judici oral una de les dues agressions. Ha estat condemnat també per proxenetisme, per fer regals a la nena per mantenir relacions sexuals. Corts jutja un altre home per violar i abusar d´una nena de sis anys, filla de la seva exparella.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la quinzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 26 d'abril de 2017

La consellera del grup parlamentari demòcrata i secretària de Sindicatura, Maria Martisella, ha estat avui la convidada que ha participat del Cafè de l'Ara i Aquí. Amb ella hem fet una repassada a aspectes diversos de l'actualitat política, com la reforma laboral o la futura llei d'incompatibilitats. El Cafè ha començat a les 9.30h, i ha tancat la segona hora del programa. Abans, les notícies i els serveis han estat protagonistes des de les 8h. Amb l'ajut del Xavier Albert i el David Domingo, hem fet els blocs nacional, internacional i esportiu, complementat amb les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, la previsió del temps del Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. A la tercera hora, la Viviana Besolí, ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat amb un article de La Vanguardia que parla de la fabricació d'un úter artificial que podria ajudar a la supervivència dels nadons extremadament prematurs. A l''En connexió' hem entrevistat el comissari de la Biennal Andorra Land Art, Pere Moles, a dos dies per a la inaugració de la segona edició de la mostra. La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat avui a l'espai 'La nostra ment' dels adults superdotats intel·lectualment. Amb ella hem arribat al punt de les 11h del matí. I a la darrera hora, el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha plantejat el seu espai 'Nodes' amb la pregunta: per a què i per a què no serveixen les xarxes socials? En els darrers minuts, el Pep Aguareles ha obert el 'Llenguatge de la llum', la secció sobre arts visuals, amb reflexions sobre el "saber estar", quan un té una càmera a les mans.

 • Ara i aquí 2.0 - Maria Martisella

  La consellera del grup parlamentari demòcrata i secretària de Sindicatura, Maria Martisella, ha estat avui la convidada que ha participat del Cafè de l'Ara i Aquí. Amb ella hem fet una repassada a aspectes diversos de l'actualitat política, com la reforma laboral o la futura llei d'incompatibilitats. 

 • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Maria Martisella

  La consellera del grup demòcrata i secretària de Sindicatura, Maria Martisella, ha estat avui la convidada que ha participat del Cafè.

 • Una solució de futur pels nadons extremadament prematurs

  La Viviana Besolí ens ha portat el seu 'Apunt' d'actualitat amb un article de La Vanguardia que parla de la fabricació d'un úter artificial que podria ajudar a la supervivència dels nadons extremadament prematurs.

 • A dos dies de la inauguració

  A l''En connexió' hem entrevistat el comissari de la Biennal Andorra Land Art, Pere Moles, a dos dies per a la inaugració de la segona edició de la mostra.

 • Els adults superdotats intel·lectualment

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat avui a l'espai 'La nostra ment' dels adults superdotats intel·lectualment.

 • Un ús que evoluciona en el temps

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha plantejat el seu espai 'Nodes' amb la pregunta: per a què i per a què no serveixen les xarxes socials?

 • Saber, saber fer i saber... estar

  En els darrers minuts, el Pep Aguareles ha obert el 'Llenguatge de la llum', la secció sobre arts visuals, amb reflexions sobre el "saber estar", quan un té una càmera a les mans.

Facebook

Twitter