- El cap de Govern s´ha trobat amb el president de Panamà i l´ha informat sobre la candidatura d´Andorra a acollir la cimera. Juan Carlos Varela ha explicat a través de les xarxes que ha demanat a Antoni Martí un acord per recuperar els diners de procedència panamenya confiscats a Andorra en el marc del cas Odebrecht, uns 13 milions de dòlars. - El codi de procediment civil entrarà a tràmit parlamentari el mes que ve per agilitar els processos civils que acostumen a estar lligats a aspectes econòmics, familiars o laborals i que actualment absorbeixen la meitat de la tasca que du a terme els jutjats. Aquest ha estat l´anunci que ha fet el ministre de Justícia durant la celebració de la festivitat del patró dels advocats, sant Raimon de Penyafort. - Andorra Telecom posarà en marxa aviat un nou sistema de prevenció contra hakcers adreçat a les empreses. Precisament la ciberseguretat serà un dels eixos centrals de la quarta edició del Fòrum Empresa que estarà dedicat a la transformació digital. Andorra Telecom posarà en marxa un nou sistema de seguretat anti hackers, de caràcter preventiu, adreçat a les empreses. - SDP reitera que el Govern ha de compartir els documents de treball en la negociació amb la UE. El seu president qüestiona implícitament que el paper d´observadors que volen tenir els liberals serveixi d´alguna cosa. Jaume Bartumeu també deixa clar que seguiran fent feina al marge del pacte d´estat. - La reforma de l´administració ha permès que un 55% dels tràmits es puguin fer electrònicament. Aquest canvis en l´administració es focalitzen a agilitar i simplificar la burocràcia. Malgrat això, des del ministeri de la Funció Pública consideren que cal fer més pedagogia: els ciutadans només fan la meitat dels tràmits en línia que potencialment podrien fer.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 22 de setembre de 2017

 • El cafè del Ara i Aquí amb César Marquina

  Al Cafè d'avui, César Marquina, director de Seguretat i Control d'Andorra Telecom.

 • La vida de Mel Bonis (1858-1937)

  El cap de servei de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, David Sanz, ha dedicat avui la 'Capsa de música' a una història vital impactant, la de la compositora francesa Mel Bonis.

 • Estrelles a bon preu... però lluny

  La Viviana Besolí ens ha comentat avui a l'Apunt que existeixen restaurants distingits amb estrelles Michelin, però que tenen un molt bon preu. A l'Àsia, això sí.

 • Ara i aquí 2.0 - César Marquina

  Al Cafè d'avui ens ha visitat César Marquina, director de Seguretat i Control d'Andorra Telecom. Hem parlat de la quarta edició del Fòrum d'empresa que se celebrarà dimarts vinent a l'Art Hotel d'Andorra la Vella, sota el títol "Transformació digital, reinventar-se o morir".

 • Triple estrena a la cartellera del cinema

  «La Lego Ninjago», «Kingsman: el círculo de oro» i «La reina Victória y Abdul», les estrenes de la cartellera cinematogràfica que ens ha comentat la Viviana Besolí.

 • El concepte maridatge

  El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha comentat avui aspectes sobre el maridatge.

 • L'actualitat esportiva i les cites del cap de setmana, amb el Joan López

  Repassada a allò que és notícia en el món de l'esport i als principals esdeveniments del cap de setmana.

 • Entrevista al Dr. Javier Alfaro

  Hem tancat el programa amb el Dr. Javier Alfaro, director tècnic de Podoactiva. L'empresa ha obert una clínica a peu de carrer fa pocs dies a Andorra, amb espais destinats a la podologia i a la biomecànica.

Facebook

Twitter