- Liberals d´Andorra ha demanat la dimissió voluntària, immediata i irrevocable del cònsol menor d´Escaldes-Engordany, Marc Calvet, per estar processat per uns comentaris publicats en un mitjà de comunicació digital contra un ciutadà de la parròquia. Una petició que ha estat rebutjada per la majoria comunal i l´executiva de DA que ha donat ple suport a Calvet. - La selecció de futbol ha posat fi a més de 12 anys sense conèixer la victòria aquesta tarda a San Marino. L´onze tricolor s´ha imposat aquest dimecres per 0 a 2 amb gols d´Ildefons Lima, al minut 28, i de Cristian Martínez, al 66. Una injecció de moral per afrontar e proper compromís oficial, el 25 de març a l´Estadi Nacional contra les Illes Fèroe. - L´empresa encarregada d´analitzar la contaminació de la Font d´Arinsal, colorarà l´aigua de diverses zones per trobar possibles connexions entre els canals d´aigua i la font. El Govern ha alertat que, tot i que les accions es faran de nit, pot ser que sigui visible l´aigua colorada a la zona. - Els comuns d´Andorra la Vella i Escaldes-Engordany tiren endavant el concurs d´embelliment conjunt de les avingudes Meritxell i Carlemany obrint-lo als enginyers. Els comuns accepten aquest col·lectiu després del rebuig del Col·legi d´Arquitectes, que estava en contra del concurs de mèrits. La consellera escaldenca del PS Cèlia Vendrell creu que manca coordinació entre els dos comuns. - Comuns i Govern tenen pràcticament enllestida la reforma de les transferències i les competències comunals. La reunió d´aquest dimarts ha servit per tancar la negociació sobre les competències que assumirà cada administració i que quedaran aclarides per llei. Pel que fa a les transferències, els cònsols han acceptat vincular-les al PIB si bé hi han fet aportacions.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la quinzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert

ÚLTIMA EMISSIÓ

Ara i Aquí 22 de febrer de 2017

Cèlia Vendrell, consellera de la minoria en nom del Partit Socialdemòcrata d'Andorra + Independents al Comú d'Escaldes-Engordany, ha estat la protagonista del Cafè d'avui, en la sèrie de contactes que estem fent amb representants de les formacions polítiques a es oposicions comunals. Un espai que hem obert just després de les 9,30h. Abans, com sempre, informació i serveis, amb l'ajut del Xavier Albert i el Joan López, les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit, la previsió del temps, amb el Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. L'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'una notícia del diari El País destaca l'existència de Zelàndia, un continent enorme submergit al Pacífic. A l'En connexió, hem entrevistat Elisabeth Vicens, productora executiva de l'Associació Mamapop, sobre el concert de l'11 de març al Centre de congressos d'Andorra la Vella, a benefici d'@Assandca, amb temes del pop-rock dels 80 a Espanya com a protagonistes. Marc Maestre ens ha parlat avui de procediments concursals i fallides a l'espai en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra. A la darrera hora, l'Anna Riberaygua ens ha portat les seves recomanacions literàries, mentre que en els minuts abans del migdia, el director del CRES, Joan Micó, ha valorat el concepte "transparència", des del vessant polític, però també des de altres òptiques.

 • Ara i aquí 2.0 - Cèlia Vendrell

  Cèlia Vendrell, consellera de la minoria en nom del Partit Socialdemòcrata d'Andorra + Independents al Comú d'Escaldes-Engordany, ha estat la protagonista del Cafè d'avui.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Cèlia Vendrell

  Cafè de l'Ara i Aquí amb Cèlia Vendrell, consellera de la minoria en nom del Partit Socialdemòcrata d'Andorra + Independents, al Comú d'Escaldes-Engordany.

 • Un nou continent

  L'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'una notícia del diari El País destaca l'existència de Zelàndia, un continent enorme submergit al Pacífic.

 • L'11 de març, tots al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

  A l'En connexió, entrevistem Elisabeth Vicens, productora executiva de l'Associació Mamapop, sobre el concert de l'11 de març al Centre de congressos d'Andorra la Vella, a benefici d'Assandca. El Pop-rock espanyol dels 80's serà protagonista. Les entrades de 20€ estan disponibles online en la web ww.mamapopandorra.org, i físicament a les Escoles d’Idiomes INLINGUA i a l´Associació Andorrana contra el Càncer ASSANDCA. D’altra banda, es recorda que tothom que ho vulgui, pot fer donacions al projecte a través de la fila Zero, a través de la web: www.mamapopandorra.org. 

 • Una explicació entenedora i molt didàctica

  Marc Maestre ens ha parlat avui de procediments concursals i fallides a l'espai en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra.

 • Les recomanacions de l'Anna Riberaygua

  Recomanacions de llibres per a tothom, cada dos dimecres, amb l'Anna Riberaygua, de la Llibreria La Puça

 • El concepte "transparència"

  En els minuts abans del migdia, el director del CRES, Joan Micó, ha valorat el concepte "transparència", des del vessant polític, però també des d'altres òptiques.

Facebook

Twitter