- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Un aspecte ben carregat de polèmica

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha comentat a l'espai 'Nodes' un tema ben polèmic:  l'"obsolescència programada" dels productes

 • Els tres "hits" de la comunicació del curs

  El tram final del programa, ha començat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau, que ha comentat els tres grans hits de la comunicació del curs, segons la seva opiniò. Whatsapp i Facebook, les aplicacions i el comerç electrònic han estat temes destacats.

 • Internet i espais privats

  Les conseqüències de ser actiu les xarxes socials, ha estat el tema d'avui amb el Fernando Blanco, de SisèGrau. En concret, es pot acomiadar algú pel que escriu a les xarxes socials? Quin és l'abast del nostre espai privat a Internet?

 • Dirigir l'opinió de forma interessada

  El Fernando Blanco, soci-consutor de sisèGrau, ens ha parlar avui de la "posveritat": Catalunya, Trump, Brexit i Alternativa per Alemanya. Fins a quin punt el públic és culpable del triomf de les mentides? Tenim una tendència "natural" a creure el que no és veritat? Quines són les conseqüències quan tot torna a la normalitat?

 • 'Realpolitik', comunicació i relat

  Arran dels darrers esdeveniments a la polèmica entre Catalunya i Espanya, el Fernando Blanco valora els aspectes comunicatius en l'apel·lació a la política dels fets, per davant de la política ideològica.

 • La globalització té un sentit unidireccional

  Us heu demanat mai el motiu pel qual algunes iniciatives 100% USA traspassen l'Atlàntic amb molta facilitat? Parlem de Halloween, el Black Friday, etc. Amb el Fernando Blanco, de SisèGrau, ho hem comentat. sembla que la globalització en té la clpa.

 • Una transformació de vertígen

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat al programa les claus de la conversió del Nadal. D'una celebració religiosa a un fenòmen comercial.

 • Les campanyes més disruptives

  Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, hem  fet avui un nou espai 'Nodes' encarant la recta final del programa.

 • The japanese way of life

  Ens ha visitat als estudis el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, que acaba de tornar del Japó. Hem posat damunt la taula les peculiaritats d'una societat que té un vincle vital amb la tecnologia.

 • Les actituts davant els mons on-line i off-line

  Per quin motiu compartim, sovint compulsivament, a les xarxes socials? Comenta el tema el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau.

Facebook

Twitter