- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La batalla contra Snapchat

  A la darrera hora d'avui, el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, a l'espai 'Nodes' ens ha explicat la batalla de Whatsapp i Instagram contra Snapchat.

 • Les claus de la publicitat comparativa

  A la darrera hora d'avui, el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha analitzat, i amb exemples, el concepte "publicitat comparativa".

 • El comerç: una visió integradora

  A l'espai 'Nodes', del Fernando Blanco, hem donat detall del contingut del programa del Simposi de Màrqueting d'Andorra, el SIMA 2017, que es farà el 16 i 17 de maig, amb la nova visió del comerç com a protagonista.

 • La creativitat al poder

  A l'espai 'Nodes', el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha parlat del concepte street marketing i ha ofert exemples del mateix. segons els nostre col·laborador són accions que demostren la creativitat en publicitat.

 • Un ús que evoluciona en el temps

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha plantejat el seu espai 'Nodes' amb la pregunta: per a què i per a què no serveixen les xarxes socials?

 • Tot a punt pel SIMA 2017: una nova visió integradora del comerç

  El Fernando Blanco ens ha explicat els darrers convidats confirmats del SIMA, el Simposi Internacional de Marketing d'Andorra, que se celebrarà dimarts i dimecres vinents, al voltant de la nova visió integradora del sector del comerç.

 • El moll de l'os de la realitat del comerç

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha comentat les idees més innovadores i destacades al voltant de la nova concepció del comerç, que va ser la temàtica del SIMA 2017

 • Un aspecte ben carregat de polèmica

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha comentat a l'espai 'Nodes' un tema ben polèmic:  l'"obsolescència programada" dels productes

 • Els tres "hits" de la comunicació del curs

  El tram final del programa, ha començat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau, que ha comentat els tres grans hits de la comunicació del curs, segons la seva opiniò. Whatsapp i Facebook, les aplicacions i el comerç electrònic han estat temes destacats.

 • Internet i espais privats

  Les conseqüències de ser actiu les xarxes socials, ha estat el tema d'avui amb el Fernando Blanco, de SisèGrau. En concret, es pot acomiadar algú pel que escriu a les xarxes socials? Quin és l'abast del nostre espai privat a Internet?

Facebook

Twitter