-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La creativitat al poder

  A l'espai 'Nodes', el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha parlat del concepte street marketing i ha ofert exemples del mateix. segons els nostre col·laborador són accions que demostren la creativitat en publicitat.

 • Un ús que evoluciona en el temps

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha plantejat el seu espai 'Nodes' amb la pregunta: per a què i per a què no serveixen les xarxes socials?

 • Tot a punt pel SIMA 2017: una nova visió integradora del comerç

  El Fernando Blanco ens ha explicat els darrers convidats confirmats del SIMA, el Simposi Internacional de Marketing d'Andorra, que se celebrarà dimarts i dimecres vinents, al voltant de la nova visió integradora del sector del comerç.

 • El moll de l'os de la realitat del comerç

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha comentat les idees més innovadores i destacades al voltant de la nova concepció del comerç, que va ser la temàtica del SIMA 2017

 • Un aspecte ben carregat de polèmica

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha comentat a l'espai 'Nodes' un tema ben polèmic:  l'"obsolescència programada" dels productes

 • Els tres "hits" de la comunicació del curs

  El tram final del programa, ha començat amb el Fernando Blanco, de SisèGrau, que ha comentat els tres grans hits de la comunicació del curs, segons la seva opiniò. Whatsapp i Facebook, les aplicacions i el comerç electrònic han estat temes destacats.

 • Internet i espais privats

  Les conseqüències de ser actiu les xarxes socials, ha estat el tema d'avui amb el Fernando Blanco, de SisèGrau. En concret, es pot acomiadar algú pel que escriu a les xarxes socials? Quin és l'abast del nostre espai privat a Internet?

 • Dirigir l'opinió de forma interessada

  El Fernando Blanco, soci-consutor de sisèGrau, ens ha parlar avui de la "posveritat": Catalunya, Trump, Brexit i Alternativa per Alemanya. Fins a quin punt el públic és culpable del triomf de les mentides? Tenim una tendència "natural" a creure el que no és veritat? Quines són les conseqüències quan tot torna a la normalitat?

 • 'Realpolitik', comunicació i relat

  Arran dels darrers esdeveniments a la polèmica entre Catalunya i Espanya, el Fernando Blanco valora els aspectes comunicatius en l'apel·lació a la política dels fets, per davant de la política ideològica.

 • Les actituts davant els mons on-line i off-line

  Per quin motiu compartim, sovint compulsivament, a les xarxes socials? Comenta el tema el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau.

Facebook

Twitter