- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Com tenir el cap fred davant un gran premi econòmic?

  Què hem de fer si rebem una gran suma de diners d'un joc d'atzar, tipus Euromillones,  loteria, etc? En parlem amb la Cristina Llau i l'Enric Galí, de l'Advisory Grup de MoraBanc.

 • Enguany viurem el rally de Santa Claus?

  Reserva Federal, Banc Central Europeu, Petroli i mercats post-Trump, els temes d'avui a l'espai 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau, membre de l'Advisory grup de MoraBanc.

 • Actius i perspectives 2017

  L'Enric Gali, cap de l'Advisory grup de MoraBanc, ha analitzat diferents actius en la perspectiva del 2017 a la secció 'Tipus d'interès'.

 • L'era post-Trump, el ritme del Brexit i la "reflation trade'

  Les primeres mesures de caure econòmic de Donald Trump; la premier britànica, Theresa May, i el ritme del Brexit i el concepte 'Reflation trade', són alguns dels temes al 'Tipus d'interès', amb l'Enric Gali, cap de l'Advisory grup de MoraBanc.

   

 • L'anàlisi de la realitat econòmica

  A la darrera hora, el comentari econòmic al 'Tipus d'interés' amb l'Enric Galí, cap de l'Advisory grup de MoraBanc, juntament amb Xavier Riestra, director de banca comercial de l'entitat. 

 • Compro o vaig de lloguer?

  A l'espai 'Tipus d'interès', amb Xavier Riestra, director de banca comercial de MoraBanc, avui parlem de banca i mercat immobiliari. En el moment actual d'interessos baixos, la gran pregunta: compro o vaig de lloguer?

 • Repassada a l'actualitat econòmica

  El 'Tipus d'interès', amb el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Galí, que avui ha vingut acompanyat del Sergi García, també integrant del grup, per comentar notícies de caire econòmic. 

 • Anàlisi dels mercats posteleccions a França i les "matildes" de Telefónica

  Hem obert la quarta hora del programa amb el 'Tipus d'interès' de l'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de Morabanc. Ha repassat les reaccions dels mercats després de la victòria d'Emmanuel Macron a les eleccions presidencials a França i a la microsecció sobre companyies destacades, l'Enric ens ha parlat de Telefónica, la que ofertava accions com les "matildes" a finals de la dècada dels seixanta.

 • L'escenari canviant en la paritat euro-dòlar i les perspectives de Tesla

  A la darrera hora d'avui ens ha visitat l'Enric Galí, el cap de l'Advisory grup de MoraBanc, a la secció 'Tipus d'interès'. La paritat euro-dòlar i l'ascens de la companyia Tesla han estat els temes de l'espai. 

 • Una mirada econòmica a l'estiu

  Hem fet una repassada de les novetats econòmiques que ens ha deixat l'estiu amb dos 'Tipus d'interès': la Cristina Llau i l'Enric Gali, del Grup Advisory de MoraBanc

Facebook

Twitter