-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Compro o vaig de lloguer?

  A l'espai 'Tipus d'interès', amb Xavier Riestra, director de banca comercial de MoraBanc, avui parlem de banca i mercat immobiliari. En el moment actual d'interessos baixos, la gran pregunta: compro o vaig de lloguer?

 • Repassada a l'actualitat econòmica

  El 'Tipus d'interès', amb el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Galí, que avui ha vingut acompanyat del Sergi García, també integrant del grup, per comentar notícies de caire econòmic. 

 • Anàlisi dels mercats posteleccions a França i les "matildes" de Telefónica

  Hem obert la quarta hora del programa amb el 'Tipus d'interès' de l'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de Morabanc. Ha repassat les reaccions dels mercats després de la victòria d'Emmanuel Macron a les eleccions presidencials a França i a la microsecció sobre companyies destacades, l'Enric ens ha parlat de Telefónica, la que ofertava accions com les "matildes" a finals de la dècada dels seixanta.

 • L'escenari canviant en la paritat euro-dòlar i les perspectives de Tesla

  A la darrera hora d'avui ens ha visitat l'Enric Galí, el cap de l'Advisory grup de MoraBanc, a la secció 'Tipus d'interès'. La paritat euro-dòlar i l'ascens de la companyia Tesla han estat els temes de l'espai. 

 • Una mirada econòmica a l'estiu

  Hem fet una repassada de les novetats econòmiques que ens ha deixat l'estiu amb dos 'Tipus d'interès': la Cristina Llau i l'Enric Gali, del Grup Advisory de MoraBanc

 • Radiografia de l'actualitat econòmica

  Les conseqüències de les eleccions a Alemanya, l'actualitat del BCE i de la FED, i els possibles canvis que apunta la topada entre Catalunya i Espanya. Temes de conversa, avui, a l'espai 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau i el Sergi García, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • El comentari econòmic, a l'abast de tothom

  Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, i el cap del mateix, l'Enric Galí, hem fet avui l'espai 'Tipus d'interès', amb una repassada a temes diversos de l'actualitat, sempre amb explicacions a l'abast de tothom. Hem obert parlant de l'evoolució dels mercats i del canvi de seu social de moltes empreses, a causa de la polèmica entre Catalunya i Espanya.

 • Un passeig per l'actualitat econòmica amb la Cristina Llau

  En el 'Tipus d'interès d'avui', la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha fet referència als mercats. a l'entorn macro, a les conseqüències de diverses eleccions arreu del món, a la FED, al BCE, i al trasllat de seu social de moltes empreses de Catalunya.

 • L'escenari econòmic dins el darrer trimestre de 2017

  L'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ha fet una amplia repassada als aspectes que destaquen de l'actualitat econòmica i que marquen el darrer trimestre de 2017.

 • L'euro, el primer que reacciona a la incertesa política a Alemanya

  Al 'Tipus d'interès', entre d’altres temes avui hem parlat de les conseqüències econòmiques per la manca de consens per formar govern a Alemanya. Ho hem fet amb la Cristina Llau, membre del grup d’Advisory de MoraBanc.

Facebook

Twitter