- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Radiografia de l'actualitat econòmica

  Les conseqüències de les eleccions a Alemanya, l'actualitat del BCE i de la FED, i els possibles canvis que apunta la topada entre Catalunya i Espanya. Temes de conversa, avui, a l'espai 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau i el Sergi García, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • El comentari econòmic, a l'abast de tothom

  Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, i el cap del mateix, l'Enric Galí, hem fet avui l'espai 'Tipus d'interès', amb una repassada a temes diversos de l'actualitat, sempre amb explicacions a l'abast de tothom. Hem obert parlant de l'evoolució dels mercats i del canvi de seu social de moltes empreses, a causa de la polèmica entre Catalunya i Espanya.

 • Un passeig per l'actualitat econòmica amb la Cristina Llau

  En el 'Tipus d'interès d'avui', la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha fet referència als mercats. a l'entorn macro, a les conseqüències de diverses eleccions arreu del món, a la FED, al BCE, i al trasllat de seu social de moltes empreses de Catalunya.

 • L'escenari econòmic dins el darrer trimestre de 2017

  L'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ha fet una amplia repassada als aspectes que destaquen de l'actualitat econòmica i que marquen el darrer trimestre de 2017.

 • L'euro, el primer que reacciona a la incertesa política a Alemanya

  Al 'Tipus d'interès', entre d’altres temes avui hem parlat de les conseqüències econòmiques per la manca de consens per formar govern a Alemanya. Ho hem fet amb la Cristina Llau, membre del grup d’Advisory de MoraBanc.

 • El comentari dels nostres 'Tipus d'interès"

  Amb l'Enric Galí, cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el Sergi García, un dels membres de l'equip`, hem compartit avui una nova edició de l'espai 'Tipus d'interès'.

 • Sense cap mena de dubte, són dos 'Tipus d'interès'

  L'Enric Galí, el cap de l'Advisory grup de MoraBanc, i la seva companya, la Crsitina Llau, ens han fet una repassada a les notícies en clau econòmica més destacades dels 2017 i als punts on caldrà parar l'atenció en el 2018.

 • Els fets econòmics més destacats, al 'Tipus d'interès'

  Amb el Sergi García, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem fet una mirada als tancaments 2017 de diferents índex i hem situat la mirada en els temes més destacats de l'any que comença.

 • De l'economia ' macro' a la 'micro

  La millora de l'economia 'macro' es percep a la 'micro', a la butxaca del ciutadà? És un dels temes que avui hem tractat amb els nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el Xavier Riestra, el director de banca comercial de l'entitat

 • Tipus d'interès: l'actualitat econòmica més didàctica

  Enric Galí, cap del grup d’Advisory de MoraBanc, i  Sergi Garcia, ens expliquen com ha arrencat econòmicament el 2018 i l’enrenou que s’està produint en el mercat borsari.  

Facebook

Twitter