- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Modificacions urgents necessàries en casos de crisi familiars

  A l'espai 'Advocats', ens ha visitat la degana del col·legi professional, la Sophie Bellocq, per parlar de situacions que caldria modificar quan a procediments urgents en matèria de crisis familiars i per causes sobrevingudes.

 • El marc general de la contractació administrativa

  Hem compartit conversa amb l'advocat Antoni Fiñana, que avui ens parlat de dret administratiu, en concret de les característiques principals de la contractació administrativa

 • Cal que tinguem un "advocat de capçalera"?

  La Cristina Madrigal ha estat avui la convidada a l'espai que compartim amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra. Valorem el paper de l'advocat en la societat actual: Els professionals del dret entenen el seu paper més com a "preventiu" que no pas com a "paliatiu" i que seria bo que tothom tingués el número d'un advocat a l'agenda per tal de poder-li fer alguna consulta.

 • Advocacia andorrana i advocacia europea

  Manuel Pujadas valora la relació dels advocats nacionals en instàncies internacionals on hi estan com a observadors.

 • Els neguits principals davant del dret de succesions

  Quins neguits tenim a l’hora de visitar a un advocat per parlar de successions? Ho hem comentat amb el membre del Col·legi d'Advocats d'Andorra, Jordi Segura.

   

 • La importància dels acords parasocials

  Un nou capítol de l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra. la Núria Vila ha comentat avui la especial import`qancia que tenen els anomenats acords parasocials quan es crea una societat.

 • La liquidació del règim econòmic matrimonial

  Amb la Vanessa Durich i l'Enric Gimenez, del Col·legi d'Advocats d'Andorra, comentem les particularitats de la liquidació del règim econòmic matrimonial.

 • Les conseqüències econòmiques del vincle matrimonial

  La Maite Bourgeaud ens ha explicat avui quines són les conseqüències jurídiquesde l'elecció del règim matrimonial. A més, proposa que caldria fer obligatòria una consulta de franc a un professional sobre l'abast de l'elecció i les repercusions del mateix.

 • Els diferents àmbits jurisdiccionals a Andorra

  A la secció que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra, el Jordi Segura ens ha explicart el ventall de processos jurisdiccionals que hi ha al país i les diferents instàncies en cada un d'ells.

Facebook

Twitter