- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Andorra a taula 29-10-2014

    Dimecres, 29 d'octubre. Primer dels espais de la temporada de l'Andorra a taula 2014, VII Jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.

  • Andorra a taula, amb José Antonio Rocha

    Dimecres, 5 de novembre. Segon dels espais de l'Andorra a taula. Parlem de la proposta de la Borda del Tremat, d'Encamp, amb el seu chef i propietari, José Antonio Rocha. Un menú per llepar-se els dits!

  • Andorra a taula, amb Miquel Canturri

    Dimecres, 12 de novembre. Tercer espai de la nova tongada dels Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el chef i propietari del Minim's, al barri antic d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, un restaurant que ha estat present a totes les edicions de la iniciativa i amb una proposta  de menú degustació excel·lent.

  • Andorra a taula, amb Philippe Pereiro

    Dimecres, 19 de novembre. Quart espai de l'Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el xef del restaurant-brasserie La Bohème, de Grans Magatzems Pyrénées, Philippe Pereiro.

  • Andorra a taula, amb Òscar Julián

    Dimecres, 26 de novembre. Darrer dels espais Andorra a taula de la tardor 2014, amb conversa amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián. Hem regalat els vuit darrers menús a oients i seguidors de les xarxes socials del programa.

  • Andorra a taula, amb Antoni Búcar

    Dimecres, 13 de maig. Nou espai Andorra a taula, sobre les vuitenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana. En contacte amb Antoni Búcar, gerent de la Borda de les Pubilles, d'Aixirivall. Quatre oients del programa han guanyat menus per a una persona per algun dels establiments de les jornades en el sorteig que hem realitzat durant l'edició d'avui.

  • Andorra a taula, amb Sébastien Besnier

    Dimecres, 20 de maig. Entrevista amb el chef i propietari del restaurant Plat'in d'Andorra la Vella, Sébastien Besnier.

  • Andorra a taula, amb Òscar Julián

    Dimecres, 27 de maig. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Juliàn, sobre el tram final de les jornades Andorra a taula.

  • Andorra a taula, amb Pep Ramos

    El cuiner i propietari de l'Era d'en Jaume, a Llorts, Pep Ramos, ha estat avui el nostre protagonista a l'espai Andorra a taula.

  • Recta final de l'Andorra a taula

    En el darrer espai Andorra a taula, de la novena edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana, conversem amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.

Facebook

Twitter