-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Andorra a taula 29-10-2014

    Dimecres, 29 d'octubre. Primer dels espais de la temporada de l'Andorra a taula 2014, VII Jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.

  • Andorra a taula, amb José Antonio Rocha

    Dimecres, 5 de novembre. Segon dels espais de l'Andorra a taula. Parlem de la proposta de la Borda del Tremat, d'Encamp, amb el seu chef i propietari, José Antonio Rocha. Un menú per llepar-se els dits!

  • Andorra a taula, amb Miquel Canturri

    Dimecres, 12 de novembre. Tercer espai de la nova tongada dels Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el chef i propietari del Minim's, al barri antic d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, un restaurant que ha estat present a totes les edicions de la iniciativa i amb una proposta  de menú degustació excel·lent.

  • Andorra a taula, amb Philippe Pereiro

    Dimecres, 19 de novembre. Quart espai de l'Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el xef del restaurant-brasserie La Bohème, de Grans Magatzems Pyrénées, Philippe Pereiro.

  • Andorra a taula, amb Òscar Julián

    Dimecres, 26 de novembre. Darrer dels espais Andorra a taula de la tardor 2014, amb conversa amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián. Hem regalat els vuit darrers menús a oients i seguidors de les xarxes socials del programa.

  • Andorra a taula, amb Antoni Búcar

    Dimecres, 13 de maig. Nou espai Andorra a taula, sobre les vuitenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana. En contacte amb Antoni Búcar, gerent de la Borda de les Pubilles, d'Aixirivall. Quatre oients del programa han guanyat menus per a una persona per algun dels establiments de les jornades en el sorteig que hem realitzat durant l'edició d'avui.

  • Andorra a taula, amb Sébastien Besnier

    Dimecres, 20 de maig. Entrevista amb el chef i propietari del restaurant Plat'in d'Andorra la Vella, Sébastien Besnier.

  • Andorra a taula, amb Òscar Julián

    Dimecres, 27 de maig. Entrevistem el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Juliàn, sobre el tram final de les jornades Andorra a taula.

  • Andorra a taula, amb Pep Ramos

    El cuiner i propietari de l'Era d'en Jaume, a Llorts, Pep Ramos, ha estat avui el nostre protagonista a l'espai Andorra a taula.

  • Recta final de l'Andorra a taula

    En el darrer espai Andorra a taula, de la novena edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana, conversem amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.

Facebook

Twitter