-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • És aconsellable una dieta sense gluten per als que no són celíacs?

  La Kàtia Durich plantejava avui una pregunta a l''Àrea de salut' de dietètica i nutrició: Menjar sense gluten habitualment quan no s'és celíac, pot ser perjudicial? 

 • Tractaments específics per a la cel·lulitis molt localitzada

  La Dra. Júlia Martínez Illescas ha completat el capítol de l'Àrea de salut dedicat a la cel·lulitis, amb la referència a tres tractaments que acostumen a ser molt efectius quan la està molt localitzada: la mesoteràpia, la carboxiteràpia i la intralipoteràpia.

 • Àrea de salut: el binomi entre nens i estiu

  Amb la Dra. Mariona Ferrer, pediatra, hem parlat avui a l'Àrea de salut' sobre els perills dels nens durant l'estiu. Temes sobre la protecció del sol, l'aiguia del mar i les piscines, els talls de digestió, recomanacions per la calor, etc.

 • L'alimentació coherent

  Tenim una alimentació coherent? La dietista i nutricionista Kàtia Durich ens ha dit que no i ens ha explicat els motius i la manera de poder-ho solucionar.

 • El reflexe del cos

  Els beneficis de la reflexologia ha estat avui el tema de l'espai de l'Àrea de salut que hem comartit amb el Jaume Ribolleda.

 • Dos peus, per a tota una vida

  A l''Àrea de salut', l'Elisabet  Segovia, de Podoactiva Andorra, parla de la podologia en la tercera edat.

 • Producte de temporada i de proximitat

  La Marta Pons ha dedicat l'Àrea de salut d'avui, de dietètica i nutrició, als aliments més destacats que han d'integrar la nostra dieta durant la tardor

 • La dieta de la maratò

  Quina és l'alimentació adient abans, durant i després d'una marató? Ho ha explicat l'Alba Reguant, a l'Àrea de Salut, avui dedicada a dietètica i nutrició.

 • Ets pronador o supinador?

  L'Eli Nieto, podòloga a Podoactiva Andorra, valora la importància de saber respondre a la pregunta: ets pronador o supinador? Amb ella expliquem que és molt important saber com és la nostra marxa des del punt de vista biomecànic.

 • Dona i diabetis: el nostre dret a un futur sa

  Dimarts vinent se celebra el Dia Mundial de la diabetis. Enguany, el lema triat és "Dona i diabetis: el nostre dret a un futur sa". Avui, a l'Àrea de salut' hem parlat amb l'Eduard Reinoso. Comentem, sobretot, un dels pilars que més afecta aquesta patologia com és l'alimentació

Facebook

Twitter