-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La tècnica del contravolant

  El Marcel Besolí, a la secció sobre conducció segura, ens explica avui les claus de la tècnica del contravolant. Què hem de fer si el cotxe entra en sobreviratge i derrapa?

 • Tipus de pneumàtics i sistemes de control als cotxes

  Coneixeu tots els tipus de rodes que existeixen i els sistemes de control dels nostres vehicles? El Marcel Besolí ens ho ha explicat a la secció 'Contravolant'

 • Les frenades i consells de conducció sobre neu

  Nova lliçó de conducció segura amb l'instructor Marcel Besolí. Avui parlem de les frenades i de consells per circular sobre neu.

 • La importància de les rodes

  Un nou capítol avui del 'Contravolant', la secció de conducció segura del Marcel Besoli. Destaca avui el nostre col·laborador la importància de portar en aquestes dates pneumàtics d'hivern, i dona consells de conducció sobre neu.

 • L'atracció de la tracció

  A l'espai 'Contravolant' el Marcel Besolí ha parlat avui dels tipus de tracció d'un cotxe i de la seva influència en la conducció. 

 • Conduir amb seguretat, però també de forma eficient

  El Marcel Besolí ens ha fet avui un espai 'Contravolant' molt interessant donant consells per desenvolupar una conducció de forma eficient, amb menys consum de carburant i, per tant, amb menys emissió de gasos.

 • Respecte a la llei i a les persones

  A l'espai 'Contravolant', el Marcel Besolí ens ha parlat de la convivència de cotxes i bicicletes a la carretera. Un tema que ens va suggerir el Joan Carles Arpin, via Twitter, després de la gran quantitat d'accidents que hi ha hagut darrerament. El compliment del codi de la circulació i el respecte a les persones, per tots bandes, és la clau de volta.

 • La cura del vehícle després de les vacances

  El Marcel Besolí ha explicat al 'Contravolant' aquelles mesures que hauriem de tenir en compte per tenir el nostre cotxe en perfecte estat després de les vacances, on molta gent ha fet una gran quilometrada.

 • Un somni fet realitat

  Al 'Contravolant' d'avui, el nostre col·laborador Marcel Besolí, als estudis, i el seu copilot Xavi Carulla, via telefònica, han explicat l'experiència al 53è Rally RACC Catalunya-Costa Daurada del mundial de l'especialitat. Amb el seu Peugeot 208 R2, es van imposar a la categoria RC4, van ser cinquens entre els de dues rodes motrius i 35ens de la general. Per tots dos, un somni fet realitat i que va costar molt d'esforç.

 • Cal portar el cotxe ben calçat

  El nostre instructor de conducció de capçalera, el Marcel Besolí, ens ha parlat avui de la importància de portar el cotxe perectament equip a l'hivern. A banda de ser obligatori, entre l'1 de novembre i el 15 de maig, cal fer-ho per la nostra seguretat i la dels altres.

Facebook

Twitter