- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Avancem la cartellera del cinema

  La Viviana Besolí ens ha portat les novetats de la cartellera de Cinemes Illa Carlemany i les cites següents del Cineclub de les Valls.

 • "Jumanji" i "Ferdinand", les estrenes de la setmana

  L'espai 'De cine', amb la cartellera i les novetats de la setmana, amb la Viviana Besolí.

 • "The disaster artist" i "El gran show", les estrenes de la setmana

  La Viviana Besolí fa una repassada a la cartellera dels Cinemes Illla Carlemany i para atenció a les dues estrenes "The disaster artist" i "El gran show".

 • «Dando la nota 3», «Sola en casa» i Molly's game», les tres estrenes de la setmana

  «Dando la nota 3», «Sola en casa» i Molly's game» són les tres estrenes de la setmana a Cinemes Illa. Hem fet un cop d'ull a la cartellera amb la Viviana Besolí

 • "Los archivos del Pentágono", l'estrena més destacada de la cartellera

  La Viviana Besolí ha tancat el programa amb l'espai del cinema. A Illa Carlemany hi ha quatre estrenes: «Los archivos del Pentágono», «Insidious», «Mazinger Z Infinity» i «Wonder Wheel». El Cicle de Aliança Andorrano Francesa projecta «L'atelier» (només dimarts).
  I el Cineclub de les Valls: «Un profil pour deux» FRA 2017,  dimecres 21,30, al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

 • "C'est la vie!" i "El corredor del laberinto 3-Cura mortal", les estrenes de la setmana

  Hem fet una repassada a la cartellera de Cinemes Illa, amb la Viviana Besolí. Dues estrenes programades des d'avui: «C'est la vie!» i «El corredor del laberinto". A més, la cita del Cineclub de les Valls, el documental «Plastic China», de 2016 (dimecres 21,30h, al Teatre Comunal d'Andorra la Vella). A més, ha comentat la llista de nominats pels Oscar.

 • El 'De cine', amb la Viviana Besolí

  La Viviana Besolí ens ha portat avui la carteller de Cinemes Illa, que recull dues estrenes: «El cuaderno de Sara» i «Cavernicola». A més, ens ha parlat de la "Maratò 50 sombras", amb una tercera estrena: «50 sombras liberadas», serà dijous vinent. També hem comentat la proposta de l'Aliança Andorrano-Francesa: «Le gardienes», per dimarts. I la cita del Cineclub de les Valls: «El último traje", una coproducció argentino-espanyola de 2017,  que es podrà veure dimecres, a les 21,30h, al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

 • "50 sombras liberadas" i "La abeja Maya: los juegos de la miel", les estrenes de la setmana

   La Viviana Besolí ens ha portat el 'De cine'. Hem repassat les estrenes de Cinemes Illa i la resta de la cartellera, a banda de diversos temes d'actualitat al voltant de la gran pantalla

 • De cine: "La forma del agua", "Black Panther" i la preestrena de "Sin rodeos"

  Et detallem les estrenes de la cartellera. Destaquen una de les favorites als Oscar, "La forma del agua"de Guillermo del Toro, i la nova proposta de Marvel  "Black Panther". A més, a la cartellera d´aquesta setmana arriba la preestrena de "Sin rodeos", el darrer treball de Santiago Segura.

 • Les estrenes de la setmana i la cita amb el Cineclub

  Cinemes Illa estrena avui «Tres anuncios en las afueras», la pel·lícula triomfadora en els Globus d'or, i «The jungle bunch, la colla de la selva» i «El extranjero». El Cineclub de les Valls proposa per dimecres vinent una producció japopnesa de 2017, «El tercer asesinato». Ho hem comentat a l'espai de cinema, amb la Viviana Besolí.

Facebook

Twitter