- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • On som, on volem ser i on hem de parar l'atenció a la resta del 2017

  El Pere Augé ha valorat els aspectes que defineixen la fotografia actual del món empresarial andorrà, en clau de present i d'immediat futur. A més, ha comentat el concepte Andorra International Desk.

 • Un pas endavant determinant

  El Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA, ha comentat avui al programa el pas endavant determinant que fa el projecte de construcció de la 'Marca Andorra' amb l'implicació del Govern. A més, ha valorat algunes de les dades de l'informe conòmic de la Cambra.

 • El necessari impuls público-privat

  Amb el Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA, hem analitzat el punt on es troben els treballs de la Marca Andorra,m un cop s'ha fet la reunió anuinciada amb el Govern, i just abans de la presentació als cònsols i al consell general.

 • A punt de definir la taula público-privada de la 'Marca Andorra'

  El Pere Augé ha centrat avui l'atenció en els darrers moviments que ha tingut el treball sobre la 'Marca Andorra' ii ha explicat el posicionament de l'empresariat davant la modificació anunciada de la llei d'immigració, pel que fa el dipòsit de 30 mil euros que haurande fer els residents que vinguin a exercir per compte propi.

 • Un reforçament per a la plaça financera

  Amb el Pere Augé, entre d'altres temes, hem valorat alguns dels aspectes més destacats durant l'Andorra Financial Summit, una cita, segons el nostre col·laborador, que ha suposat un reforçament a la plaça financera d'Andorra.

   

 • La taula publicoprivada de la 'Marca Andorra' comença a prendre decisions

  Amb el Pere Augé hem analitzat la composició i les primeres passes ja realitzades per la taula publicoprivada de la 'Marca Andorra'.

 • La solidesa d'un sector tradicional

  Amb el Pere Augé valorem l'expectativa d'una temporada rècord, avançada per la Unió Hotelera d'Andorra.

 • De les llistes als superministres europeus, passant per un magnífic pont

  L'espai d'Economia i empresa del Pere Augé ha tractat avui de la llista negra de països no cooperants de l'Ecofin, de les accions d'enfortiment de la zona euro que proposa el president de la comissió europea. Hem obert, però, valorant el magníific pont viscut per a l'economia del país.

 • Els reptes del 2018

  El Pere Augé ha repassat a l'espai d'Economia i empresa' els principals reptes que identifica l'empresariat andorrà per aquest 2018. Una part d'ells, recollits a l'article d'opinió a l'Ara Andorra, que porta per títol "A qui hem de fer CASS?"

 • La PIMEC, Brussel·les i els ecosistemes econòmics nacionals

  Interesssants reflexions del Pere Augé a l'espai d''Economia i empresa', amb el nou acord amb la PIMEC, el punt d'informació comú a Brusel·les, i el contingut del darrer article que ha publicat a l'Ara Andorra.

Facebook

Twitter