-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Fronts comuns pel comerç i per a l'acord d'associació

  La secció d''Economia i empresa', amb el Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA. Avui hem parlar de comerç i del pla estratègic i de l'acció conjunta d'Andorra, amb Mònaco i San Marino, en referència a la llibertat de circulació de persones en l'acord d'associació amb la UE. 

 • La imprescindible reactivació econòmica

  Ja a la quarta hora del programa, el Pere Augé ha destacat algunes de les questions que van sorgir arran de la presentació de l'informe de la Memòria de la CEA i de les dades ofertes pel que fa a la Marca Andorra.

 • La influència dels "influencers"

  A l'espai d''Economia i empresa', el Pere Augé, ens ha parlat del fenòmens dels 'influencers' a internet i les xarxes socials.

 • Congrés mundial de la FIABCI, una gran porta al món

  El Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA, ens ha explicat les conclusions principals que ha extret després del 68è Congrés mundial de la FIABCI, celebrat a Andorra

 • On som, on volem ser i on hem de parar l'atenció a la resta del 2017

  El Pere Augé ha valorat els aspectes que defineixen la fotografia actual del món empresarial andorrà, en clau de present i d'immediat futur. A més, ha comentat el concepte Andorra International Desk.

 • Un pas endavant determinant

  El Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA, ha comentat avui al programa el pas endavant determinant que fa el projecte de construcció de la 'Marca Andorra' amb l'implicació del Govern. A més, ha valorat algunes de les dades de l'informe conòmic de la Cambra.

 • El necessari impuls público-privat

  Amb el Pere Augé, membre de la junta directiva de la CEA, hem analitzat el punt on es troben els treballs de la Marca Andorra,m un cop s'ha fet la reunió anuinciada amb el Govern, i just abans de la presentació als cònsols i al consell general.

 • A punt de definir la taula público-privada de la 'Marca Andorra'

  El Pere Augé ha centrat avui l'atenció en els darrers moviments que ha tingut el treball sobre la 'Marca Andorra' ii ha explicat el posicionament de l'empresariat davant la modificació anunciada de la llei d'immigració, pel que fa el dipòsit de 30 mil euros que haurande fer els residents que vinguin a exercir per compte propi.

 • Un reforçament per a la plaça financera

  Amb el Pere Augé, entre d'altres temes, hem valorat alguns dels aspectes més destacats durant l'Andorra Financial Summit, una cita, segons el nostre col·laborador, que ha suposat un reforçament a la plaça financera d'Andorra.

   

 • La taula publicoprivada de la 'Marca Andorra' comença a prendre decisions

  Amb el Pere Augé hem analitzat la composició i les primeres passes ja realitzades per la taula publicoprivada de la 'Marca Andorra'.

Facebook

Twitter