-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Més participació i qualitat a la segona marató de fotografia de l'Andorra Shopping

  El cap de servei de l'Escola d'Art del comú d'Andorra la Vella, fotògraf i professor de fotografia Pep Aguareles ens parla de l'èxit de la segona marató de fofografia de l'Andorra Shopping Festival, que ha superat la participació i la qualitat.

 • Les curiositats de la fotografia

  A la darrera hora, el Pep Aguareles, ha explicat curiositats del món de la fotografia a la secció del 'Llenguatge de la llum'.

 • El balanç de blancs

  Hem tancat el programa amb la secció del 'Llenguatge de la llum', amb el Pep Aguareles, cap de servei de l'Escola d'art del comú d'Andorra la Vella. Avui ens ha explicat que és el balanç de blancs.

 • "Un octàleg" sobre fotografia que haurien de seguir els que ara n'aprenen

  A l'espai del 'Llenguatge de la llum', el Pep Aguareles, cap de servei de l'Escola d'art del comú d'Andorra la Velle, ens ha comentat un "octàleg" molt interessant per aquells amants de la fotografia, molt especialment els que estiguin aprenent.

 • Avui, més que mai, el 'Llenguatge de la llum'

  Abans del final del programa, el Pep Aguareles ens ha explicat a la secció el 'Llenguatge de la llum' com es fa la compensació d'exposició, quan s'utilitzen màquines de fotografiar automàtiques i semiautomàtiques. Més que mai, avui, temàtica vinculada al títol de la secció.

 • Saber, saber fer i saber... estar

  En els darrers minuts, el Pep Aguareles ha obert el 'Llenguatge de la llum', la secció sobre arts visuals, amb reflexions sobre el "saber estar", quan un té una càmera a les mans.

 • La construcció d'un projecte

  El Pep Aguareles ha explicat el procés de contrucció d'un projecte fotogràfic, a partir de dues experiències pròpies: la dels músics d'Andorra, i una molt més recent, sobre la Romeria del Rocío.

 • Les fotos de la tardor

  Primer espai del Llenguatge de la llum, amb el Pep Aguareles. Avui ens ha parlat de les fotografies i la tardor.

 • La tècnica del nu fotogràfic

  Com s'afronta la primera sessió fotogràfica de nu? El Pep Aguareles ens ho explica i dona detalls de la tercera edició de la Marató Fotogràfica de l'Andorra Shopping Festival, que se elebrarà el 4 de novembre.

 • L'element distintiu

  El Pep Aguareles ha parlat avui de l'elecció dels motius per fotografiar. Un dels aspectes que més significa l'element que diferencia a cada fotògraf.

Facebook

Twitter