-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Ull a la clatellada tèrmica que arriba!

  El Josep Tomàs ha amplait la previsió del temps i ens ha parlat de la baixada important de temperatures que hi haurà en poques hores.

 • A partir de demà, canvi de panorama

  Josep Tomàs ha tancat la tercera hora del programa amb l'ampliació de la previsió del temps de cara al cap de setmana. Ens ha indicat que, a partir de demà, la sutuació es complica una mica a l'atmosfera.

 • Avui i demà, amb un temps dominat per l'estabilitat

  Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana en els darrers minuts de la tercera hora del programa.

 • Estabilitat per dies

  Josep Tomàs ha ampliat al final de la tercera hora del programa la previsió del temps. Els models parlen de molta estabilitat durant els pròxims vuit dies, com a mínim.

 • Pluja esperada

  Josep Tomàs ha tancat la tercera hora del programa amb l'ampliació de la pevisió del temps. L'episodi de pluja, que hem hagut d'esperar des de fa molts dies, acaba avui.

 • Un mínim canvi a la vista

  Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. apunta un mínim canvia de temps, amb una lleugera baixada de les temperatures.

 • Torna ben aviat la neu

  El Josep Tomàs ha ampliat la previsió del temps de cara al cap de setmana. La neu, ben aviat, tornarà a ser protagonista.

 • La previsió ampliada, amb el Josep Tomàs

  Tanquem la tercera hora del programa amb el Josep Tomàs, que ens amplia la previsió del temps de cara al cap de setmana

 • L'ampliació de la previsió del temps

  Amb el Josep Tomàs hem fet avui la secció de la previsió del temps, ja que demà al matí hi haurà transmissió de la sessió del Consell General.

 • La previsió ampliada, amb el Josep Tomàs

  El nostre meteoròleg Josep Tomàs ha obert la quarta hora del programa amb l'ampliació de la previsió del temps.

Facebook

Twitter