-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • A punt per a l'estrena de "Tatuats pels Pirineus"

  La nostra companya Eva Clausó estrena aquest divendres un programa al Canal 33, "Tatuats pels Pirineus". Hem fet cinc cèntims dels seus continguts i del procés d'enregistrament d'aquesta sèrie amb la seva autora a l'espai 'En connexió'

 • L'homenatge de l'ONCA al mestre Yepes

  El 35è Festival Narciso Yepes ofereix demà un concert homenatge al seu impulsor. El director artístic de la Fundació ONCA, Gerard Claret en parla a l'En connexió', aicí com de la relació que va tenir amb Narciso Yepes.

 • Bicentenari del naixement de Bahá'u'lláh

  Aquest diumenge es complien dos cents anys del naixement del fundador del bahaisme, Bahá'u'lláh. Amb aquest motiu, els seguidors de la Fe Bahai han editat un llibre conmemoratiu. N'hem parlat amb Toni Gil.

 • Dia mundial del patrimoni audiovisual

  Avuie se celebra el Dia mundial del patrimoni audiovisual per recordar i conscienciar tothom sobre la necessitat de reconèixer la importància dels documents audiovisuals com a part integrant del patrimoni cultural. El lema d’enguany és 'Descobriu, recordeu, compartiu'. L'Arxiu Nacional d'Andorra, amb l'ajut del Cineclub de les Valls, fan avui una doble projecció al Teatre comunal d'Andorra la Vella. Ho hem comentat amb la Cinta Pujal, responsable d'arxius audiovisuals de l'Arxiu nacional.

 • El futur comença avui

  Hem establert contacte amb Xavier Gracia, soci de Cyber Risk Services de Deloitte, ponent ahir al MoraBanc Innovation Lab. Un expert en ciberseguretat que ens ha posat al dia sobre les característiques principals de la seva especialitat.

 • Debut amb guardó

  Núria Gras, guanyadora del Fiter i Rossell 2017 amb 'Paradís d'ombres', ha estat la protagonista de l'espai 'En connexió' d'avui.

 • El binomi esport-salut mental

  Omar El Bachiri fa avui una xerrada a la Biblioteca Comunal Universitària de Sant Julià sobre "Esport i salut mental". Hem explicat els eixos de la mateixa a l'espai 'En connexió'.

 • Creant ponts de coneixement literari

  A l'En connexió', hem xerrat una estona amb Juan Malpartida, director de Cuadernos Hispanoamericanos, ponent ahir a una conferència a l'Ambaixada d'Espanya.

 • De premi, el seu plat a la carta

  A l'espai 'En connexió', hem contactat i felicitat la Lorena Palacios, guanyadora en la categoria amateur del concurs 'The noodlemaster' de la Cadena UDON, celebrat el cap de setmana passat, durant el Fòrum Gastronòmic de Girona. Una quantitat en metàlic, i veure el seu plat a la carta dels restaurants, han estat els premis que ha rebut.

 • Escoltar per educar

  Avui hi ha programada una conferència del cicle 'Crèdit Andorrà Global Fòrum' sobre els nous reptes de l'educació, a càrrec del professor César Bona, finalista del Global Teacher Prize (19h, Edifici Crèdit Centre). La ponència es diu "Escoltar per educar". a l'espai 'En connexió' hem parlat amb ell.

Facebook

Twitter