- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Estratègies per un marc canviant

  Hem connectat amb el nostre company Andreu González Nandín, durant la segona jornada de la 28ª Trobada Empresarial al Pirineu que se celebra a la Seu d'Urgell.

 • El primer concertino director convidat de l'ONCA

  A l''En connexió' hem entrevistat el violinista Abel Tomàs, membre del Quartet Casals, que és el concertino director convidat per la Fundació ONCA al Concert Jardins de Casa de la Vall dimarts vinent.

 • Primer Festival de Recreació Històrica d'Andorra

  La Pati Molné, la directora de comunicació de Molines Patrimonis, ha comentat la celebració aquest cap de setmana de l'Andosinoi, el primer Festival de Recreació Històrica d'Andorra, que es farà al Jaciment de la Margineda.

 • Tot a punt pel jambo Street Music 2017

  Hem fet un espai 'En connexió' amb el director artístic del Jambo Street Music d'Andorra la Vella, l'Oriol Vilella, que ens ha parlat de l'esdeveniment que celebra enguany la quarta edició.

 • La inversió en valor i el valor de la inversió

  A l''En connexió', Francisco García Paramés, president i CEO de Cobas Asset Management. Avui, a les 19h, fa una conferència a l'edifici Crèdit Centre sota el títol "Inversió en valor: una filosofia per aconseguir rendiments sostinguts".

 • Nominada als Police Bravery Awards

  'En connexió amb l'Emma Benet. És una andorrana que treballa a la policia metropolitana de Londres (amb anterioritat a la policia andorrana) i està nominada, juntament amb el seu company Marcus Sinkinson, al 22nd Police Bravery Awards.Hem parlat dels fets que van motivar la nominació i de la seva activitat a la capital britànica.

 • El projecte Harapan de Carlos Ferrándiz

  Abandonar una exitosa carrera professional per anar a l'altre punta del món, a Indonèsia, a ajudar els que ho necessiten. És el cas del Carlos Ferrandiz i el projecte Harapan. Hem parlat amb ell a l'En connexió.

 • Les alternatives al motor de combustió

  El secretari general de l'Automòbil Club d'Andorra, Toni Sasplugas, ha donat detalls de la 4ª jornada de la Mobilitat Elèctrica que se celebrarà dissabte vinent. l'organitzan l'ACA i FEDA, am el patrocini de Crèdit Andorrà i el Comú d'Andorra la Vella, i la col·laboració de RTVA.

 • S'aixeca el teló de la Temporada d'òpera i ballet

  Avui comença la 3ª Temporada d'òpera i ballet a Cinemes Illa amb "La Flauta màgica", de Mozart, transmesa des de la Royal Opera House, de Londres (a la imatge). Ho comentem amb Robert Ruescas, adjunt a la direcció dels cinemes.

 • Entrevista al Dr. Javier Alfaro

  Hem tancat el programa amb el Dr. Javier Alfaro, director tècnic de Podoactiva. L'empresa ha obert una clínica a peu de carrer fa pocs dies a Andorra, amb espais destinats a la podologia i a la biomecànica.

Facebook

Twitter