-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'estima a la llengua i la cultura d'Andorra des de Praga

  Ens ha visitat avui Branislav Rohal', el jove eslovac guanyador del premi 2016 al millor estudiant del primer any del curs "Andorra: història, política i cultura", impartit al Lectorat de català de Praga, que depèn del Govern d'Andorra. Ha vingut als estudis acompanyat de Joan Ramon Marina, cap de l'Àrea de Llengua Catalana.

 • Ja és públic el programa del 68è Congrés mundial de FIABCI

  A l'espai mensual dedicat al 68è Congrés Mundial de FIABCI que se celebrarà el mes de maig a Andorra, ens ha visita Jordi Ribo, president de FIABCI Andorra i vicepresident europeu i de l'Orient mitjà. Hem contactat telefònicament ambm el president de FIABCI Espanya i FIABCI Europa, Ramon Riera.

 • Les cites immediates de la Fundació ONCA

  Al tram final abans de les 11h, la cap de producció de la Fundació ONCA, la Teresa Areny, ens ha comentat les cites immediates dels diferents programes que desenvolupen.

 • Immersió lingüística des dels primers mesos

  En la recta final de l'edició, hem parlat del concepte immersió lingüística amb la Queralt Boix, coordinadora de Kids&Us, i del grau d'èxit que té l'aprenentatge de l'anglès en infants molt petits.

 • Comença una nova Setmana de la infància d'Unicef Andorra i RTVA

  Avui comença la Setmana de la infància d'Unicef Andorra i RTVA. La Marta Alberch, directora del comitè nacional de l'organisme, ha visitat el programa per parlar de la campanya #TANCAUNICEF.

 • Aquest diumenge, el primer concert participatiu de l'ONCA de 2017

  En els darrers minuts del programa, hem conversat amb la cap de prouducció de la Fundació ONCA, la Teresa Areny, acompanyada del violí, regidor i arxiver de l'ONCA, Àlex Arajol. Hem comentat detalls del primer concert participatiu 2017 que es farà aquest diumenge al migdia a l'Auditori nacional, amb la participació de 150 joves músics.

 • Uns divendres de desenvolupament humà

  Hem conversat amb el filòsof David Murias, que ens ha parlat de la iniciativa 'Divendres de canvi', que demà passat té la cita corresponent al mes de maig, a la sala d'actes del Prat del Roure, sota el títol "El jovent, l'educació i la família".

 • Un àmbit d'actuació molt transversal

  Hem estrenat un espai quinzenal que farem amb la col·laboració de Creu Roja Andorrana. Ens ha visitat l'Anna Arias, la responsable de l'Ârea d'intervenció social.

 • V Jornades tècniques de neu i allaus (Taula 2)

  Hem conversat durant la tercera hora del programa amb la Glòria Martí, la responsable del grup de predicció d'allaus de l'Institut Geològic i Cartogràfic de Catalunya, el Jordi Gavaldà, responsable del Centre de predicció d'allaus del Conselh Generau d'Aran, i el Marc Pons, director de l'Observatori de la Sostenibilitat i cap de l'àrea de medi físic del CENMA.

 • V Jornades tècniques de neu i allaus (Taula 3)

  A l'inici de la quarta i darrera hora del programa, ens han acompanyat el predictor d'allaus català Carles García, i el guia de muntanya i llicenciat en dret, amb un màster en dret d'resports de muntanya, Íñigo Ayllón.

Facebook

Twitter