- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'experiència és un grau: parlem amb els exjugadors Mikel Cuadra i Javi Zapata

  Ens visiten els exjugadors de l'ACB, Mikel Cuadra i Javi Zapata, també exjugador del Basquet Club Andorra i molt estimat al país. Valoren la fantàstica actuació de l'equip andorrà i d'altres aspectes al voltant del bàsquet d'alta competició.

 • Tertúlia esportiva amb Joan López, David Domingo, Cesc Sanjuan i Jordi Lorente

  Tertúlia amb els nostres companys d'esports Joan López i David Domingo, també desplaçats a Vitòria, i Jordi Lorente des dels estudis centrals.Ens expliquen com es va viure el partit des de dins, les opcions i les sensacions dels jugadors. 

 • Programa social i cultural al voltant del Congrés mundial de la FIABCI

  El president de FIABCI Andorra, Jordi Ribó, ens ha parlat del programa d'activitats socials i culturals que hi haurà al voltant del 68è Congrés Mundial de la FIABCI, que se celebrarà a Andorra del 23 al 28 de maig.

 • Primer contacte amb els enviats especials de RTVA a San Marino 2017

  Hem parlat per primer cop aquest matí amb dos dels nostres enviats especials als Jocs de San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detall de la darrera hora d'una cita que s'inaugura avui a les 9h de la nit al San Marino Stadium de Serravalle, amb transmissió en directe de ATV.

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Connexió amb dos dels nostres enviats especials, el Joan López i el Cesc Sanjuán, per donar la darrera hora de la primera jornada competitiva a San Marino 2017.

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Hem parlat amb dos dels nostres enviats especials a San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detalls de la darrera hora dels Jocs, han comentat els resultats de la primera jornada, i han repassat les cites més importants en l'agenda d'avui. 

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Hem parlat amb dos dels nostres enviats especials a San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detalls de la darrera hora dels Jocs, han comentat els resultats de la segona jornada, i han repassat les cites més importants en l'agenda d'aquest dijous. 

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Hem parlat amb dos dels nostres enviats especials a San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detalls de la darrera hora dels Jocs, han comentat els resultats de la tercera jornada d'ahir, i han repassat les cites més importants en l'agenda d'avui, penúltim dia de competicio dels Jocs.

 • Especial pisos de lloguer

  A la tercera hora del programa, hem fet un espai monogràfic sobre els pisos de lloguer. Pocs al mercat, a preus molt cars i amb renovacions del contracte d'arrendament amb increments molt grans. Hem tractat el tema, que preocupa molt la ciutadania, amb el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez, el president de l'AGIA, Jordi Galobardas, i el president de l'Associació de propietaris de bens immobles, Pascual Gracia. 

 • Debat sobre la situació dels pisos de lloguer (vídeo)

  Tens problemes per trobar pis de lloguer, et preocupen els preus o t'has trobat amb situacions abusives? Debatem la situació actual amb el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez, el president de l'AGIA, Jordi Galobardas, i el president de l'Associació de propietaris de bens immobles, Pascual Gracia. 

Facebook

Twitter