- La comissió legislativa de Sanitat ha tancat la llei de drets i deures dels pacients i de la història clínica compartida, pedra angular de la reforma sanitària. La llei es podria votar el 5 d´octubre o el dia 20 a molt estirar, segons han indicat fonts parlamentàries. El text estableix que sigui el metge referent qui introdueixi a l´historial del pacient els actes mèdics fets a l´estranger. - La sisena edició del Festival Ull-Nu comptarà amb una nova categoria, la del llargmetratge. Serà el primer cop que el festival tindrà l´oportunitat de tenir aquest format, que premiarà la millor òpera prima per a menors de 35 anys amb un premi de 1.500 euros. La recepció de propostes s´ acaba el 17 de desembre. - El 12 d´octubre s´estrena a Sant Julià de Lòria una coproducció de l´ENA i l´Animal. Una obra escrita i feta al país que compta amb actors andorrans d´excepció com Oriol Guillem o Pere Tomàs i catalans com Sílvia Forns i Josep Sobrevals. Un aniversari és l´excusa per veure com els membres d´una família viuen de manera diferent el viscut i el pas del temps. - El Centre de recuperació de fauna salvatge ha alliberat dues cries de cabirol. Els animals han passat prop de tres mesos al centre, on han estat alimentats després que els recuperés un ramader. Un cop superat el període d´alletament, ja estan preparats per tornar al medi natural i han estat alliberats. - La tendència positiva en el turisme d´aquest estiu s´ha confirmat a l´agost quan s´ha superat el milió de visitants. El que més ha augmentat són els turistes, és a dir, els que pernocten, que han crescut un 10%. La majoria prové dels dos estats veïns, tot i que també han augmentat els d´altres nacionalitats.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'International Luxury Travel Market Amèrica 2016

  La Sònia Graupera ha tancat el programa amb el seu espai 'Graupera viatgera' i ens ha explicat la seva experiència a Riviera Maya, a la darrera edició de l'ILTM Amèrica d'aquest any.

 • L'ILTM de Cannes

  La Sònia Graupera comenta avui a la 'Graupera viatgera' la seva recent experiència al Cannes, a l'ILTM - International Luxury Travel Market 2016, a principi de mes.

 • Una molt recomanable visita a Gran Canaria

  Hem tancat el programa amb l'espai de la Sònia Graupera, la Graupera viatgera. Avui, amb la seva experiència a Gran Canaria.

 • La 'Graupera viatgera' torna a Bangkok

  La Sònia Graupera ha dedicat l'espai d'avui a la capital tailandesa, Bangkok, on ni recorda els cops que hi ha estat, un mínim de dotze vegades, diu. Ens parla, a més, de l'entrevista que va fer a un dels més famosos arquitectes i dissenyadors d'hotels del món, Bill Bensley.

 • L'experiència a les Maldives de la Sònia Graupera

  Als minuts finals del programa, la 'Graupera viatgera', amb la Sònia Graupera, que avui ens ha explicat la seva experiència a les Maldives.

 • Aplicacions i viatges

  Als minuts finals, la Sònia Graupera, en un nou capítol de la 'Graupera viatgera'. Avui amb recomanacions d'aplicacions útils quan vas de viatge.

 • Dues recomanacions de París, i també Deauville i Honfleur

  La Sònia Graupera ha dedicat avui el seu espai de la 'Graupera viatgera' a dues recomanacions de la seva darrera visita a París i també a parlar de dues viles de la Normadia que diu que valen molt la pena: Deaville i Honfleur.

 • La versió "graupera" de l'illa de Gran Canària

  Al tram final del programa, la Sònia Graupera, que avui ens porta a l'illa de Gran Canària a la seva secció de la 'Graupera viatgera'.

 • La 'Graupera viatgera' ens ha portat avui a Colònia

  La Sònia Graupera, a l'espai la 'Graupera viatgera', avui ens ha explicat quins són els atractius principals de la ciutat alemanya de Colònia.

 • La 'Graupera viatgera' ens porta a Düsseldorf

  Düsseldorf, la capital del estat federat de Renania del Nord-Westfalia i centre econòmic punter del país ha estat avui el tema de l'espai de la Sònia Graupera.

Facebook

Twitter