-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Nin-Culmell, Valls i Taltabull

  La 'Capsa de música', amb el David Sanz, cap de servei de l'Institut de música d'Andorra la Vella. Ens ha parlat avui de l'obra de Joaquín Nin-Culmell, Manel Valls i Cristòfor Taltabull.

 • Ignacio Ribas ens mostra els seus "Nous cants"

  Hem tancat la tercera hora del programa amb la 'Capsa de música'. Amb el David Sanz, avui hem tingut com a convidat a Ignacio Ribas, director artístic del Festival d'orgue, que ens ha parlat del seu darrer treball discogràfic, un doble compacte que porta per títol "Nous cants".

 • Una mateixa peça i tres batutes

  Una interessant 'Capsa de música', amb el David Sanz, sota el títol 'Què fa un director d'orquestra?' Una matexa peça musical (la Missa en Si menor de Bach), i tres batutes diferents per percebre la diferència d'interpretació entre elles. 

 • Francesc Tàrrega, Nokia i George Bush pare

  A la 'Capsa' de música, el David Sanz, el cap de servei de l'Institut de música d'Andorra la Vella, ens ha parlat del guiitarrista i compositor Francesc Tàrrega, amb algunes anècdotes lligades al personatge realment curioses

 • El Sònar 2017, a punt d'arrencar

  Amb el Jordi Gendra fem ara una 'Capsa de música' dedicada al Sónar Festival 2017. Una selecció del nostre col·laborador d'alguns dels artistes que participaran des de dijous i fins dissabte vinents a l'esdeveniment.

 • Del folk a l'avantguarda

  A la 'Capsa de música', el David Sanz, el cap de servei de l'Institut de música d'Andorra la Vella, ens ha presentat avui un espai que ha volgut titular "Del folk a l'avantguarda", amb la presentació de dos discos: "Beatus Ille" i "Arvo Part-Piano amb Chamber orchestra.

 • La vida de Mel Bonis (1858-1937)

  El cap de servei de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, David Sanz, ha dedicat avui la 'Capsa de música' a una història vital impactant, la de la compositora francesa Mel Bonis.

 • Lletres i notes

  A la 'Capsa de música', amb el David Sanz, el cap de servei de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, us parlem avui de la segona edició del Club de lectura musical. Ens acompanya la Inés Sanchez, la cap de la Biblioteca Pública del Govern d'Andorra.

 • De com Bach va influir en els Beatles i Jethro Tull

  El David Sanz ens ha portat avui una 'Capsa de música' ben interessant. Parla de la influència de la música de Johann Sebastian Bach en compositors posteriors, fins i tot en grups com els Beatles i Jethro Tull.

 • In memoriam, Miquel Roger

  Fa exactament una setmana va morir en accident de trànsit el pedagog, compositor i productor musical Miquel Roger. Tres dels seus alumnes al Conservatori Professional de Música de Badalona, actuals professors de l'Institut de música d'Andorra la Vella, David Sanz, Mario Raviola i Toni Gibert, l'han volgut homenatjar a la 'Capsa de música'.

Facebook

Twitter