-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Els joves i les propostes electorals

  Nova cita avui amb l'espai La veu dels joves. Ens ha acompanyat el secretari de la Taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, Adrià Espineta, i amb ell hem fet contactes amb representants de formacions polítiques, per tal que ens expliquin els continguts que adrecen als joves al programa i a la campanya electorals. Hem pogut parlar amb Kevin Poulet (Ciutadans Compromesos), Jordi Ribes (Demòcrates per Andorra), Miquel Vila (Laurèdia en Comú), Judith Pallarés (Liberals d'Andorra), Toni Fernández (Partit Socialdemòcrata), i Carles Perea (Sentit Comú-Socialdemocràcia i Progrés).

 • La comissió de comunicació del Fòrum Nacional de la Joventut treballa en tres línies

  A l'espai La veu dels joves, rebem la visita de Laura Solsona, membre de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i Anthony Francome, responsable de la comissió de comunicació. Una comissió que treballa en tres línies per aconseguir el major coneixement per part de la població jove del país, que integren al voltant de 10 mil persones.

 • El Fòrum Nacional de la Joventut té el repte d'aconseguir més visibilitat

  A l'espai La veu dels joves, amb Joao Lima, president de la Taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, i Anthony Francome, responsable de la comunicació del col·lectiu, parlem de la celebració, dissabte passat, de la tercera assemblea del FNJA. Und els aspectes que es van fixar com a objectiu, és el d'aconseguir una major visibililtat.

 • El 19 de novembre, assemblea general del FNJA

  Julià Álvarez, membre de l'Associació de Joves i Anthony Francome, membre de la Comissió de Comunicació del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, han estat avui l programa per parlar dels aspectes més destacats de la pròxima assemblea del FNJA.

 • El més destacat de l'assemblea del FNJA

  Joao de Melo, membre de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i Nil Cartes, integrant de l'Assemblea de Joves, han comentat al programa els fets més significatius de la darrera assemblea del FNJA.

 • L'espai 'La veu dels joves', avui ha estat una doble veu

  Jordi Ribes i Adrià Espineta, tresorer i secretari, respectivament, del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, han estat avui els protagonistes de l'espai 'La veu dels joves'. Ribes ens ha visitat als estudis, i Espineta, via telefònica, des de Malta.

 • El 18 de març, cinquena assemblea del FNJA

  A l'espai 'La veu dels joves', amb el Roger Padreny, el president de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, hem parlat de l'assemblea que convoquen pel 18 de març on un dels punts de l'ordre del dia és la renovació de càrrecs.

 • Nova empenta al Fòrum Nacional de la Joventut

  A la secció 'La veu dels joves' hem conversat amb Tomàs González, nou vicepresident de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i amb Laura Servera, que va participar per primer cop a l'assemblea de l'entitat. 

 • Joves amb futur i el futur dels joves

  A l'espai 'La veu dels joves", entrevistarem aquest dilluns al nou president de la taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, Adrià Espineta, i a l'Aina Solana i l'Oriol Servera. L'Aina va participar a una cimera de joves dels països de l'OSCE a Màlaga, mentre que l'Oriol viatja aviat a Bucarest (Romania) on prendrà part a la reunió anual del No Hate Speech Movement. En tornar, serà l'encarregat de la implantació del comitè andorrà del moviment.

 • Nova cita amb l'Assemblea de joves del FNJA

  Aquest dissabte hi ha programada la sisena Assemblea de Joves del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra. N'hem parlat per tancar el programa amb el president i vicepresident de la taula permanent de l'ens, Adrià Espineta i Tomas Gonzalez, respectivament, i amb l'artista Emma Regada. L'Emma proposarà la creació d'una comissió de cultura.

Facebook

Twitter