-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La tècnica dels tres progenitors

  L'Apunt de la Viviana Besolí ens ha parlat avui d'un equip científic català que ha trobat una inesperada aplicació d'una tècnica pensada inicialment per prevenir certes malalties.

 • Aliments que redueixen el risc de patir un ictus

  Ahir es va celebrar el Dia mundial de l'ictus. Amb aquest motiu, la doctora Belén Moliner, directora del Servei de NeuroRehabilitació dels Hospitales Vithas Nisa, ha compartit una llista d'aliments que redueixen el riscd de patir aquest accident cerrebrovascular.

 • Nou rècord de concentració de C02 a l'atmosfera

  L'Apunt de la Viviana Besolí ha tractat avui de darrer informe anual que ha fet públic l'Organització meteorològica mundial i que exposa, entre d'altres temes, uns nivells màxims de diòxid de carboni a l'atmosfera.

 • La por va per barris

  En qui personifiquen la por a cada país? Avui la Viviana ens ha fet un apunt terrorífic.

 • La crisi del croissant

  L'Apunt de la Viviana ha tractat avui de les poques existències de mantega que hi ha a França per diversos motius.

 • Sembla el que no és

  L'Apunt de la Viviana Besolí tracta avui sobre els condicionants en l'utilització de la sang que es dona en els bancs.

 • Segon avís dels científics del món a la humanitat

  Més de 15.000 científics de 184 països del món constaten en un manifest l'empitjorament de gairebé tots els indicadors ambientals respecte el primer pronunciament que van fer va 25 anys. Aquest tema ha estat el de l'Apunt de la Viviana.

 • Consells a l'hora d'anar a comprar

  L'Apunt de la Viviana, avui tret d'un article de La Vanguardia tractava d'una sèrie de consells per fer bé i de forma més econòmica la compra.

 • Mor Charles Manson

  L'assassí en sèrie Charles Manson, un dels criminals més famosos del segle XX, va morir aquest diumenge als 83 anys en un hospital de Califòrnia. La Viviana Besolí ha fet una repassada a la seva història.
   

 • Els estereotips de gènere continuen existint a la Unió Europea

  L'ultim eurobaròmetre mostra com la desigualtat entre homes i dones i els estereotips de gènere continuen existint a la Unió Europea. avui ha estat aquest el tema de l'Apunt de la Viviana.

Facebook

Twitter