- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El polièdric mag del pop-art

  Al tram final del programa, hem tastat les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella, que avui ha dedicat al geni polifacètic del pop-art, Andy Warhol.

 • La Ruth Casabella parla avui de la figura de Gal·la Placídia

  Molt més que una plaça a Barcelona, allà on es creuen la Via Augusta i la Travessera de Gràcia. La Ruth Casabella ens ha parlat avui de la figura de la princesa romana Gal·la Placídia, a les Receptes d'art

 • Subratlla el valor iconogràfic de la societat de consum

  La Ruth Casabella, la responsable del CAEE, ha dedicat les últimes 'Receptes d'art' de la temporada al moviment del Pop Art.

 • L'ideòleg de l'Acròpolis

  Les primeres 'Receptes d'art' de la temporada les ha dedicat la Ruth Casabella a Fídies, l'escultor més famós de l'Antiga Grècia. Es diu que va ser qui va inspirar el disseny de l'Acròpilis d'Atenes.

 • La representació del nu femení en el món de l'art

  La Ruth Casabella i les seves 'Receptes d'art' als darrers minuts del programa. avui ens ha parlat de l'evolució del nú artístic femení.

 • L'evolució del nu masculí a la història de l'art

  Segona part de les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella sobre el nu artístic. Vam començar amb la consideració sobre l'evolució nu femení a la història de l'art, ia vui hem fet una primera aproximació al nu masculí.

 • Les receptes d'art: Antonio Canova

  La Ruth Casabella ha dedicat avui les 'Receptes d'art' a l'escultor i pintor neoclàssic italià Antonio Canova.

 • L'el·logi al volum de Jaume Plensa

  La Ruth Casabella ha tancat el programa amb les 'Receptes d'art'. Avui ha parlat de la vida i l'obra de Jaume Plensa, l'autor dels "Set poetes".

 • El pes de la història

  La Ruth Casabella ha dedicat avui l'espai de les 'Receptes d'art' a valorar la importància històrica i artística del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

 • El pintor de l'holocaust

  La Ruth Casabella, a les 'Receptes d'art', ens ha parlat avui de la vida de David Olère, conegut com el pintor de l'holocaust. Un supervivent d'Auschwitz, que va pintar i dibuixar imatges viscudes en primera persona. Terror absolut.

Facebook

Twitter