-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Una icona de la moda

  Hem tancat el programa amb les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella. Avui, l'icona de la moda, Coco Chanel, protagonista de l'exposició del CAEE fins el 27 de maig.

 • Jujol, l'amic i col·laborador de Gaudí

  Hem acabat l'edició d'avui amb les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella, que ens ha parlat de l'arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista Josep Maria Jujol. Un estret col·laborador d'Antoni Gaudí. Un dels projectes en què van col·laborar és la Casa Batlló de Barcelona (un detall, a la imatge).

 • El 'Llegat Cambó'

  La Ruth Casabella ens ha explicat detalls al voltant del 'Llegat Cambó', a les Receptes d'art'.

 • El polièdric mag del pop-art

  Al tram final del programa, hem tastat les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella, que avui ha dedicat al geni polifacètic del pop-art, Andy Warhol.

 • La Ruth Casabella parla avui de la figura de Gal·la Placídia

  Molt més que una plaça a Barcelona, allà on es creuen la Via Augusta i la Travessera de Gràcia. La Ruth Casabella ens ha parlat avui de la figura de la princesa romana Gal·la Placídia, a les Receptes d'art

 • Subratlla el valor iconogràfic de la societat de consum

  La Ruth Casabella, la responsable del CAEE, ha dedicat les últimes 'Receptes d'art' de la temporada al moviment del Pop Art.

 • L'ideòleg de l'Acròpolis

  Les primeres 'Receptes d'art' de la temporada les ha dedicat la Ruth Casabella a Fídies, l'escultor més famós de l'Antiga Grècia. Es diu que va ser qui va inspirar el disseny de l'Acròpilis d'Atenes.

 • La representació del nu femení en el món de l'art

  La Ruth Casabella i les seves 'Receptes d'art' als darrers minuts del programa. avui ens ha parlat de l'evolució del nú artístic femení.

 • L'evolució del nu masculí a la història de l'art

  Segona part de les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella sobre el nu artístic. Vam començar amb la consideració sobre l'evolució nu femení a la història de l'art, ia vui hem fet una primera aproximació al nu masculí.

 • Les receptes d'art: Antonio Canova

  La Ruth Casabella ha dedicat avui les 'Receptes d'art' a l'escultor i pintor neoclàssic italià Antonio Canova.

Facebook

Twitter