- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Miquel Moli i Aroa López guanyen l'11è Dictat Nacional

  Obrim el 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, del Servei De Política Lingüística, amb els guayadors del 11è Dictat Nacional: Miquel Moli, del Liceu Comte de Foix, i Aroa López, de l'Escola andorrana de Santa Coloma. 

 • Cine, premis, aplicacions, dubtes... És el 'Sobrellengua'

  Un nou capítol de l'espai que parla, en català, del català, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística.

 • L'últim 'Sobrellengua' del 2017

  El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ens ha portat el darrer capítol del 2017 del 'Sobrellengua'.

 • Cursos, premis, aplicacions, novetats terminològiques, frases fetes...

  El Marc Cortés ens ha portat un munt de notícies al 'Sobrellengua' d'avui. Desa d'oferta de cursos, a convocatòries de premis, passant per novetats terminològiques, aplicacions, frases fetes, etc.

 • El racó del català

  Amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, hem fet un nou capítol del 'Sobrellengua', el racó del català, a l'Ara i Aquí.

 • Tot el que pots imaginar sobre el català, al 'Sobrellengua'

  El Marc Cortés, tècnic del Servei de Pollítica Lingüística, ha obert la quarta i darrera hora del programa amb el 'Sobrellengua'

 • Premi a Josep Ruaix

  El Marc Cortés, al 'Sobrellengua' d'avui, ha parlat entre d'altres coses de Josep Ruaix i Vinyet, que ha estat distingit amb el premi especial del jurat dels Premis Martí Gasull.

 • El temps del català

  Amb el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, hem completat un nou capítol del 'Sobrellengua' amb molts temes amb un nexe comú: el català.

 • El racó del Sobrellengua

  Un dilluns més, la companyia del Marc Cortés i el 'Sobrellengua', l'espai sobre el català a l'inici de la quarta i darrera hora del programa.

 • Sobrellengua, l'espai setmanal del català

  Com cada dilluns, el Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt de temes que hem comentat a l'espai 'Sobrellengua'. No han faltat, per rubricar la secció, les clàssiques "perles".

Facebook

Twitter