-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Crides a la solidaritat i desencís de la societat

  I abans del final, el director del CRES, Joan Micó, ha comentat el desencís que significa per a la societat fets com els que aquests dies hem comentat al voltant de la campanya de suport a la nena Nadia Nerea.

 • Les dades de l'Observatori del CRES

  En els darrers minuts del programa, analitzem amb el director del CRES, Joan Micó, les dades més destacades de l'Observatori corresponents al segon semestre de 2016.

 • Articles de profunditat a la revista 'Ciutadans' de l'IEA

  A la darrera hora, hem fet una repassada a les temàtiques dels articles del número 13 de la revista Ciutadans, de l'IEA, amb el Joan Micó, el director del CRES. 

 • El concepte "transparència"

  En els minuts abans del migdia, el director del CRES, Joan Micó, ha valorat el concepte "transparència", des del vessant polític, però també des d'altres òptiques.

 • L'Índex mundial de la felicitat

  L'espai de Sociologia amb el director del CRES, el Joan Micó, que avui ens ha parlat de l'Índex de felicitat per països que s'ha fet públic aquesta setmana.

 • La fotografia de la infància del país

  A la secció de 'Sociologia', el director del CRES, Joan Micó, ha vingut acompanyat de la directora d'Unicef Andorra, la Marta Alberch. Amb els dos hem valorat les dades de l'Observatori de la infància 2016, que es van fer públiques fa pocs dies.

 • El joc de la balena blava i la sèrie "Thirteen reasons why"

  Temps per a la reflexió amb el Joan Micó, el director del CRES, que ha analitzat els fenòmens del macabre joc de la 'Balena blava' i la polèmica creada al voltant de la sèrie de Netflix "Thirteen reason why".

 • L'Observatori social estrena lloc web

   A l'espai de Sociologia del Joan Micó, el director del CRES, avui ens ha presentat el nou web de l'Observatori social. A més, ens ha explicat els nous projectes en què estan treballant.

 • Decidir que no vull decidir

  El director del CRES, Joan Micó, amplia detalls al voltant de l'estudi sobre l'abstenció, elaborat amb el departament d'Estadística, per encàrrec del Consell General.

 • La força centrífuga a l'hora d'opinar

  Vivim temps d'opinions extremes. Quin és el motiu? Ho comentem, des del punt de vista de la sociologia, amb el Joan Micó, el director del CRES

Facebook

Twitter