-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Objectiu esportiu, solidari i de descoberta del vedat d'Enclar

  En els darrers minuts, hem parlat de la Cursa d'Enclar, la cursa dels banders, que se celebrarà el 22 d'abril. Hi hem fet amb el Javi Gómez, el coordinador del Centre Andorra Sostenible, i Miquel Rossell, el cap del cos de Banders.

 • Ahir, Dia internacional de la sensibilització envers el soroll

  Ahir es va celebrar el Dia internacional de la sensibilització envers el soroll. N'hem parlat amb el Javi Gomez, del Centre Andorra Sostenible, i hem donat exemples en audio del soroll que hi ha en diferents indrets d'un centre escolar.

 • Consum responsable, consciència i neteja

   A l'espai de 'Sostenibilitat', el Javi Gómez i l'Elena Valletbó, del Centre Andorra Sostenible, ens explicaran detalls dels actes previstos entre el 12 i el 14 de maig amb motiu del "Clean up day", la jornada europea de neteja dels espais públics.

 • Conèixer la diversitat biològica d'Andorra

  A la secció de 'Sostenibilitat', el Javi Gómez, coordinador del Centre Andorra Sostenible, ha vingut avui acompanyat de la Clara Pladevall, del CENMA. Ens han parlat dels actes programats dissabte a la VII Jornada de la Biodiversitat d'Andorra, amb motiu de la celebració, dilluns passat, del Dia internacional de la diversitat biològica.

 • Demà, Fòrum de les escoles verdes a Canillo

  L'espai de 'Sostenibilitat' amb el Javi Gómez, del Centre Andorra Sostenible, que ens ha comentat la celebració demà del Fòrum de les escoles verdes a Canillo.

 • Ordino, escenari de la fase andorrana del Picurt 2017

  En els darrers minuts, el Javi Gómez, del Centre Andorra Sostenible, i Natàlia Rovira, del departament de Medi Ambient, han parlat de les propostes del PICURT 2017. Ordino acull avui algunes de  les propostes de la Mostra de cinema de muntanya i el lliurament de dos dels premis.

 • Dissabte, tots a pedalar al Prat del Roure!

  Escaldes-Engordany acollirà dissabte la 14ª Bicicletada Popular, en el marc de la celebració a Andorra de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible (entre el 16 i el 22 de setembre). El Javi Gomez i l'Elena Valletbó, del Centre Andorra Sostenible ho han comentat a l'últim dels espais d'avui.

 • Apagar el motor et surt a compte

  La Natàlia Rovira, la responsable de comunicació i estratègia del departament de Medi Ambient del Govern, i Javi Gomez, coordinador del Centre Andorra Sostenible, han comentat en els darrers minuts del programa detalls la campanya "Aire net, motor apagat".

 • Consciència per a la recollida selectiva

  Les propostes del Medi Ambient i del Centre Andorra Sostenible a la 39a Fira d'Andorra la Vella, amb el Javi Gomez, a l'espai de 'Sostenibilitat'.

 • La nova campanya de recollida selectiva de residus

  Hem completat els darrers minuts del programa amb el coordinador del Centre Andorra Sostenible, Javi Gomez, avui acompanyat de Sílvia Ferrer, Cap de l’Àrea de Control i Gestió Ambiental. hem comentat la nova campanya de recollida selectiva de residus engegada pel Govern, a partir de les indicacions del Pla Nacional de Residus 2017-2020.

Facebook

Twitter