-
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les diferents "veus" dins del registre d'una soprano

  La Jonaina Salvador ens ha proposat avui una secció 'Toi, Toi, Toi' per gaudir i aprendre. Hem començat a analitzar els diferents registres de veus femenines. Hem començat amb la de la soprano, on la nostra col·laboradora ha indicat les diferents subdivisions existents.

 • Segon capítol sobre les veus femenines al 'Toi, Toi, Toi'

  La Jonaina Salvador ha completat avui el capítol sobre les veus femenines a l'espai 'Toi, Toi, Toi', centrant l'atenció en les tipologies de mezzosopranos i les contralts, i recordant el que ens va dir a la primera part del tema sobre les subdivisions que hi ha entre les soprano. Ah... i al final, la Jonaina canta a capella.

 • Les veus dels tenors i contratenors

  Tancant la tercera hora del programa, un nou espai 'Toi, Toi, Toi' amb la Jonaina Salvador. En aquesta ocasió comença la repassada a la tipologia de les veus masculines amb les dels contratenors i els tenors. Deixem pel segon capítol, les dels barítons i els baixos.

 • Les veus dels tenors spintos, barítons i baixos, al 'Toi, Toi, Toi'

  La Jonaina Salvador ha continuat avui al 'Toi, Toi', Toi" el capítol dedicat a les tipologies de veus masculines amb els tenors spintos, barítons i baixos.

 • El orígen de les obres de cant i la gènesi de l'òpera

  En els minuts final, una nova i brillant màsterclass de la Jonaina Salvador, al 'Toi, Toi, Toi', en aquest cas sobre l'orígen de les obres de cant i la gènesi de l'òpera.

 • Conjunts de veus i òperes lleugeres destacades

  Després de repassar les tipologies de les veus femenines i masculines, la Jonaina Salvador, amb el 'Toi, Toi, Toi', avui ens ha posat exemples de conjunts de veus en òperes lleugeres destacades.

 • La Festa de la música

  Hem rebut a la Jonaina Salvador en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'. La responsable de l'Associació Andorra Lírica ha presentat la darrera cita d'enguany, la 'Festa Lírica' del 10 i 11 de juny a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria

 • Un tast de l'estrena de la temporada d'Andorra Lírica

  Primer 'Toi, Toi, Toi' del curs amb la Jonaina Salvador. Un aperitiu de "Tutto Mozart", el primer espectacle de la nova temporada de l'Associació Andorra Lírica que es representarà a Sant Julià els dies 21 i 22 d'octubre.

Facebook

Twitter