- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la setzena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les diferents "veus" dins del registre d'una soprano

  La Jonaina Salvador ens ha proposat avui una secció 'Toi, Toi, Toi' per gaudir i aprendre. Hem començat a analitzar els diferents registres de veus femenines. Hem començat amb la de la soprano, on la nostra col·laboradora ha indicat les diferents subdivisions existents.

 • Segon capítol sobre les veus femenines al 'Toi, Toi, Toi'

  La Jonaina Salvador ha completat avui el capítol sobre les veus femenines a l'espai 'Toi, Toi, Toi', centrant l'atenció en les tipologies de mezzosopranos i les contralts, i recordant el que ens va dir a la primera part del tema sobre les subdivisions que hi ha entre les soprano. Ah... i al final, la Jonaina canta a capella.

 • Les veus dels tenors i contratenors

  Tancant la tercera hora del programa, un nou espai 'Toi, Toi, Toi' amb la Jonaina Salvador. En aquesta ocasió comença la repassada a la tipologia de les veus masculines amb les dels contratenors i els tenors. Deixem pel segon capítol, les dels barítons i els baixos.

 • Les veus dels tenors spintos, barítons i baixos, al 'Toi, Toi, Toi'

  La Jonaina Salvador ha continuat avui al 'Toi, Toi', Toi" el capítol dedicat a les tipologies de veus masculines amb els tenors spintos, barítons i baixos.

 • El orígen de les obres de cant i la gènesi de l'òpera

  En els minuts final, una nova i brillant màsterclass de la Jonaina Salvador, al 'Toi, Toi, Toi', en aquest cas sobre l'orígen de les obres de cant i la gènesi de l'òpera.

 • Conjunts de veus i òperes lleugeres destacades

  Després de repassar les tipologies de les veus femenines i masculines, la Jonaina Salvador, amb el 'Toi, Toi, Toi', avui ens ha posat exemples de conjunts de veus en òperes lleugeres destacades.

 • La Festa de la música

  Hem rebut a la Jonaina Salvador en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'. La responsable de l'Associació Andorra Lírica ha presentat la darrera cita d'enguany, la 'Festa Lírica' del 10 i 11 de juny a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria

 • Un tast de l'estrena de la temporada d'Andorra Lírica

  Primer 'Toi, Toi, Toi' del curs amb la Jonaina Salvador. Un aperitiu de "Tutto Mozart", el primer espectacle de la nova temporada de l'Associació Andorra Lírica que es representarà a Sant Julià els dies 21 i 22 d'octubre.

 • El Nadal més líric

  La Jonaina Salvador ha dedicat avui el seu espai a diversos enfocaments sobre temes de Nadal, els de caire més religiós, els laics, i els populars. Un molt bon espai, on la Jonaina canta un dels temes.

 • La poció màgica de l'amor

  Estem a la recta final dels assajos de "L'Elisir d'amore", la segona cita de la temporada de l'Associació Andorra Lírica que es representa aquest cap de setmana a Sany Julià de Lòria.. Hem fet una repassada musical a l'òpèra còmica de Donizetti amb la Jonaina Salvador

Facebook

Twitter